Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ... Δείτε τι είχε πεί σε ΒΙΝΤΕΟ που είχε αναρτήσει το 2016 ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ... ο δολοφόνος της Αμερικανίδας...!!!

Σε βίντεο που ανάρτησε το 2016 από την επίσκεψή του με φίλο του στη σπηλιά, ακούγεται μια στιχομυθία που υπό το βάρος των σημερινών...



Σε βίντεο που ανάρτησε το 2016 από την επίσκεψή του με φίλο του στη σπηλιά, ακούγεται μια στιχομυθία που υπό το βάρος των σημερινών δεδομένων, παίρνει τραγική διάσταση και δημιουργεί μια σειρά ερωτήματα.




Πιο συγκεκριμένα, οι δύο νέοι συνάντησαν στο βάθος της σπηλιάς, κάτω ακριβώς από το φρεάτιο εξαερισμού, οστά και φαίνεται να εξερευνούν αν είναι ανθρώπινα. Έπειτα ο 27χρονος ακούγεται να λέει:

«Νομίζαμε ότι πρόκειται για κάποιον άνθρωπο, κάποιος να τον έχει πετάξει». Ο φίλος του φαίνεται να ειρωνεύεται την σκέψη του, ότι κάποιος θα μπορούσε να πετάξει άνθρωπο μέσα εκεί και ο 27χρονος του απαντάει. «Ποτέ δεν ξέρεις, τόσα γίνονται».

Το βίντεο και η αντίδραση του 27χρονου δημιουργούν ανατριχιαστικούς συνειρμούς για τον τρόπο με τον οποίο έδρασε αφού σκότωσε τη βιολόγο.