Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραγική ειρωνεία: Πριν πέντε χρόνια ο γιος του Ζαχαριά είχε «ξεγελάσει» τον θάνατο - Το τρομακτικό τροχαίο που είχε με τον πατέρα του το 2014

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας. Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, που σκοτώθηκε σήμερα σε τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Στέφανο, πριν από πέντε χρόνια είχε...


Τραγικό παιχνίδι της μοίρας. Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, που σκοτώθηκε σήμερα σε τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Στέφανο, πριν από πέντε χρόνια είχε “ξεγελάσει” τον θάνατο.





Τον Αύγουστο του 2014, ο 17χρονος τότε Αλέξανδρος ήταν συνεπιβάτης στη Φεράρι που οδηγούσε ο πατέρας του και η οποία καρφώθηκε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα, ενώ προσπαθούσε να αποφύγει δύο αυτοκίνητα που είχαν συγκρουστεί μεταξύ τους, στην Εκάλη.

Τότε ο Αλέξανδρος είχε τραυματιστεί ελαφρά στο πρόσωπο. Σήμερα, δυστυχώς, δεν κατάφερε να βγει ζωντανός από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του.

Πώς συνέβη το σημερινό τροχαίο δυστύχημα

Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, σήμερα το απόγευμα ο Αλέξανδρος έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει με σφοδρότητα πάνω σε κολώνα. Το τροχαίο συνέβη στη λεωφόρο Τραπεζούντος, στον Άγιο Στέφανο.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, που απεγκλώβισαν τον οδηγό από τα συντρίμμια. Ο 23χρονος Αλέξανδρος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ, όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Τροχαία Κηφισιάς διενεργεί την προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος