Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ... Κύπρος: Διέρρευσε βίντεο από τη συνεύρεση της 19χρονης με τους 12 Ισραηλινούς

Περίεργες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με την 19χρονη Βρετανίδα η οποία ισχυρίστηκε αρχικά πως έπεσε θύμα βιασμoύ από 12 Ισραηλινούς στη...


Περίεργες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με την 19χρονη Βρετανίδα η οποία ισχυρίστηκε αρχικά πως έπεσε θύμα βιασμoύ από 12 Ισραηλινούς στην Αγία Νάπα.




Υπό το βάρος των στοιχείων, όμως, άλλαξε την κατάθεσή της παραδεχόμενη πως έκανε σeξ με κάποιους από τους νεαρούς συναινετικά, αλλά εκείνοι την κατέγραψαν σε βίντεο και θέλησε έτσι να τους εκδικηθεί.

Μάλιστα, το βίντεο που τράβηξαν οι Ισραηλινοί κυκλοφόρησε και στο διαδίκτυο. Σε αυτό η κοπέλα δεν φαίνεται πουθενά να ζητά να κλείσουν την κάμερα.

O δικηγόρος της νεαρής δήλωσε σχετικά: «Το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται η πελάτισσά μου δεν θεωρείται ένα από τα σοβαρότερα αδικήματα στο ποινικό μας σύστημα. Το γεγονός ότι το βίντεο της πελάτισσάς μου φαίνεται να έχει περάσει σε όλο τον κόσμο είναι ένα πολύ πιο σοβαρό αδίκημα. Θέλω να μάθω ποιος διαρρεύσει αυτό το βίντεο και γιατί; Αυτό το είδος εγκλήματος τιμωρείται με φυλάκιση πάνω από ένα χρόνο. Κάποιος πρέπει να ερευνήσει - τόσο εδώ όσο και στο Ισραήλ».

Σύμφωνα με τη Βρετανική Mail το βίντεο ανέβηκε σε πορνoγραφικές ιστοσελίδες αλλά και μοιράστηκε μέσω της εφαρμογής WhatsApp.