Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παρίστανε τον υπάλληλο της ΔΕΗ και ζητούσε από ηλικιωμένη 1.500 ευρώ για... καλώδια

Ένα ανησυχητικό περιστατικό έλαβε χώρα, το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Ιουλίου, στην οδό Διοσκούρων και Γκορτσολόγου γωνία, στη Σπάρτη. ...


Ένα ανησυχητικό περιστατικό έλαβε χώρα, το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Ιουλίου, στην οδό Διοσκούρων και Γκορτσολόγου γωνία, στη Σπάρτη.


Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του FLY και τη μαρτυρία του συγγενή της ηλικιωμένης, δράστης ήταν ένας εύσωμος άντρας περίπου 50 ετών, ο οποίος στις 11:30 εμφανίστηκε στην οικία της ηλικιωμένης, στο κέντρο της Σπάρτης, ως υπάλληλος της ΔΕΗ και προφασιζόμενος διάφορες δικαιολογίες (έλεγχο ηλεκτρολογικού εξοπλισμού κλπ) ερεύνησε τους χώρους του σπιτιού και ζήτησε 1500 ευρώ για καλώδια και διάφορα άλλα υλικά.




Η ηλικιωμένη που βρισκόταν μόνη στην οικία της κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και του ζήτησε να φύγει. Τότε ο δράστης για να την πείσει τηλεφώνησε σε συνεργάτη του, λέγοντας ότι είναι ο ανιψιός της και έδωσε το τηλέφωνο, για να μιλήσει. Σύμφωνα με τη μαρτυρία στον FLY ο συνεργός του απατεώνα μιλούσε σπαστά και μπερδεμένα Ελληνικά. Όπως ήταν φυσικό, η 75χρονη δεν πείστηκε και έδιωξε τον άντρα από το σπίτι. Άμεσα τηλεφώνησε σε συγγενικό της πρόσωπο και αυτός με τη σειρά του ανέφερε το συμβάν στην Αστυνομία.

Η απάντηση από το Αστυνομικό τμήμα ήταν ότι έπρεπε η ηλικιωμένη να επικοινωνήσει εκείνη τη στιγμή που ο δράστης βρισκόταν μέσα στο σπίτι, για να μπορέσουν να τον συλλάβουν. Σύμφωνα με τις Αρχές είναι το πρώτο τέτοιου είδους περιστατικό που αναφέρεται από πολίτες και καταγράφεται από την Αστυνομία. Απαιτείται μεγάλη προσοχή σε τέτοιες περιπτώσεις.

Πηγή πληροφοριών flynews.gr