Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ... Ρωσική «απόβαση» στην Τουρκία για τους S – 400! Από αύριο 10μελής θα επιθεωρήσει τα σημεία τοποθέτησης τους...!!

Σύμφωνα με τα τουρκικά δίκτυα, μια ειδική αποστολή των Ρώσων αναμένεται αύριο στην Τουρκία προκειμένου να επιθεωρήσει το που θα μπουν οι πύ...


Σύμφωνα με τα τουρκικά δίκτυα, μια ειδική αποστολή των Ρώσων αναμένεται αύριο στην Τουρκία προκειμένου να επιθεωρήσει το που θα μπουν οι πύραυλοι S-400.




Οι Ρώσοι εμπειρογνώμονες θα πραγματοποιήσουν λογιστικές αξιολογήσεις στα σημεία όπου αναμένεται να τοποθετηθούν οι πύραυλοι, χωρίς ωστόσο να έχουν δοθεί ακριβείς πληροφορίες για το ποια σημεία πρόκειται.

Η συγκεκριμένη ομάδα θα δώσει το τελικό ok προκειμένου να ξεκινήσει αμέσως μετά να έρχεται το ρωσικό σύστημα αεράμυνας.

Όπως έχουν αναφέρει επανειλημμένα τόσο οι Ρώσοι αξιωματούχοι όσο και ο Πρόεδρος Ερντογάν η παράδοση των πυραύλων αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.

Την ίδια στιγμή η Τουρκία φαίνεται ότι έχει αρχίσει να συμβιβάζεται με την ιδέα της εγκατάλειψης του προγράμματος των F-35. Οι ΗΠΑ άλλωστε έχουν ξεκαθαρίσει με κάθε τρόπο ότι S-400 και F-35 δεν συνδυάζονται.