Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο τεράστιος Κλιντ Ίστγουντ θα κινηματογραφήσει στην πολιτεία της Γεωργίας, αψηφώντας το μποϊκοτάζ του Χόλιγουντ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ: Ο θρυλικός - βραβευμένος με 4 Όσκαρ – ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι γνωστός για τις "δεξιές" απόψεις του. Πριν ...


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ: Ο θρυλικός - βραβευμένος με 4 Όσκαρ – ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι γνωστός για τις "δεξιές" απόψεις του. Πριν από τις εκλογές του 2016, ο Ίστγουντ δήλωσε στο Esquire ότι ο τότε υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές Ντόναλντ Τράμπ είναι "κάτι, γιατί κρυφά όλοι είναι κουρασμένοι από την πολιτική ορθότητα και το γλείψιμο". Αυτή η γενιά που είμαστε τώρα είναι μία “kiss-ass generation” (…). Πραγματικά είμαστε σε μια “pussy generation” (…). Όλοι φοβούνται μην σπάσουν κανένα αυγό".




Και τώρα με τα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ να μποϊκοτάρουν την πολιτεία της Γεωργίας λόγω του νόμου περί αμβλώσεων, θα μπορούσε κανείς να πει ότι ο Eastwood έχει κατά κάποιο τρόπο επαναλάβει την ατάκα του "Dirty Harry" - "go ahead, make my day" - αποφασίζοντας να πάει κόντρα στο ρεύμα και να πάει στην Ατλάντα και να αρχίσει να δουλεύει σε μια νέα ταινία.

Η Eastwood θα ξεκινήσει την παραγωγή φέτος το καλοκαίρι στο "The Ballad Of Richard Jewell", ανέφερε το κανάλι WXIA-TV.




Η ταινία αφορά έναν υπεύθυνο ασφαλείας ο οποίος θεωρήθηκε ύποπτος για τις εκρήξεις βομβών στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996, αφού ειδοποίησε την αστυνομία για ένα σακίδιο γεμάτο με βόμβες. Ο Jewell τελικά απαλλάχτηκε από κάθε κατηγορία, αλλά η ζωή του δεν ήταν ποτέ η ίδια. Πέθανε το 2007.

Οι Kathy Bates, Olivia Wilde, Jon Hamm και Sam Rockwell αναμένεται να πρωταγωνιστούν στην ταινία, δήλωσε ο σταθμός.


Ο Eastwood κινηματογράφησε επίσης την πρόσφατη ταινία του, "The Mule" («Το Βαποράκι» στα ελληνικά) - για ένα μεξικάνικο καρτέλ ναρκωτικών - σε διάφορα μέρη της Ατλάντα το περασμένο καλοκαίρι, δήλωσε η WXIA. (Το ότι ο μεγάλος Clint έδειξε στην συγκεκριμένη ταινία ένα μεξικάνικο καρτέλ ναρκωτικών και έναν Μεξικάνο βαρόνο των ναρκωτικών, αποτελεί άλλο ένα φτύσιμο στην πολιτική ορθότητα του Χόλυγουντ, που σε κραυγαλέα αντίθεση από την πραγματικότητα δείχνει μονίμως σε αστυνομικές ταινίες τους «κακούς» να είναι λευκοί Αμερικάνοι, Ρώσοι, Γερμανοί και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, εκτός από τους «συνήθεις υπόπτους» που έχουν εκτοξεύσει τους δείκτες εγκληματικότητας στις ΗΠΑ).


Τον Μάρτιο, οι αριστεροί celebrities Alyssa Milano, Alec Baldwin, Amy Schumer και περισσότεροι από 40 άλλοι «αστέρες» του Χόλιγουντ υπέγραψαν μια επιστολή που απειλούσε να σταματήσει κάθε παραγωγή τηλεοπτικών και κινηματογραφικών ταινιών στη Γεωργία, αν ο νόμος της πολιτείας για τις αμβλώσεις «του χτύπου της καρδιάς» ψηφιζόταν (διάβασε κι εδώ).

Ο Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης της Γεωργίας Brian Kemp υπέγραψε το νόμο - που απαγορεύει τις αμβλώσεις όταν μπορεί να εντοπιστεί ένας καρδιακός παλμός - το Μάιο και στη συνέχεια ειρωνεύτηκε ανοιχτά τις διασημότητες για το μποϊκοτάζ τους.