Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΝΟ ΟΡΓΗ... Βρήκαν ζωντανό μωρό μέσα σε πλαστική σακούλα – Εικόνες σοκ...! ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ και οργή προκαλεί στις ΗΠΑ και όχι μόνο η εγκατάλειψη νεογέννητου κοριτσιού. Άγνωστο ποιος, έβαλε το μωρό σε πλαστική σακούλα και το άφ...


Σοκ και οργή προκαλεί στις ΗΠΑ και όχι μόνο η εγκατάλειψη νεογέννητου κοριτσιού. Άγνωστο ποιος, έβαλε το μωρό σε πλαστική σακούλα και το άφησε στην άκρη του δρόμου. Με τον ομφάλιο λώρο ακόμη στο κορμάκι του το βρήκαν οι αστυνομικοί. Συγκλονίζει ένας από τους αστυνομικούς που το βρήκαν: Πόσο λυπάμαι, καρδούλα μου.





Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στις ΗΠΑ. Η αστυνομία της πολιτείας Τζόρτζια έδωσε στη δημοσιότητα ένα σοκαριστικό video από τη στιγμή που αστυνομικοί βρίσκουν το μωρό μέσα στην πλαστική σακούλα και του δίνουν τις πρώτες βοήθειες.

Το video, που έχει προκαλέσει σάλο, δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη σε μια προσπάθεια να βρεθεί η μητέρα του βρέφους και να εξακριβωθεί αν ήταν εκείνη που έβαλε το μωρό στην πλαστική σακούλα και το εγκατέλειψε στην τύχη του.

Οι συγκλονιστικές έχουν καταγραφεί από κάμερα στη στολή ενός από τους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο. Δείχνει καρέ καρέ πως οι αστυνομικοί της πόλης Κάμινγκς βρήκαν το μωρό το βράδυ της 6ης προς την 7η Ιουνίου.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από κάποιον που είπε πως άκουσε κλάματα μωρού σε περιοχή με βλάστηση.

Στο βίντεο ακούγεται ένας αστυνομικός που προσπαθεί να ησυχάσει το μωρό καθώς κόβει και αφαιρεί την πλαστική σακούλα, επαναλαμβάνοντας «πόσο όμορφη είσαι καρδούλα μου» και «πόσο λυπάμαι», πριν να το παραδώσει σε νοσοκόμους που φθάνουν για να το παραλάβουν και το τυλίγουν με μια κουβέρτα.