Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Θρίλερ με την φωτιά στην Φυλή... ΝΕΚΡΟΣ ένας ηλικιωμένος...!!!

Θρίλερ στη Φυλή, καθώς κοντά στη φωτιά που μαίνεται εντοπίστηκε νεκρός ένας ηλικιωμένος, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ. Αρχικά, ο άνθρωπος αυτ...


Θρίλερ στη Φυλή, καθώς κοντά στη φωτιά που μαίνεται εντοπίστηκε νεκρός ένας ηλικιωμένος, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ. Αρχικά, ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε σε εργοστασιακό χώρο να μην έχει τις αισθήσεις του.





Την ίδια στιγμή η Πυροσβεστική ενισχύει τις δυνάμεις της στην περιοχή της Φυλής κοντά στον ΧΥΤΑ. Οι πολύ ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν την επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς, ωστόσο, δεν φαίνεται να κινδυνεύουν σπίτια.

Τραγική εξέλιξη στη φωτιά που εξακολουθεί να μαίνεται στη Φυλή. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, γύρω στις 18:00 το απόγευμα εντοπίστηκε σε εργοστασιακό χώρο, κοντά στο πύρινο μέτωπο, νεκρός ένας ηλικιωμένος.

Ο άνθρωπος, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του, παραλήφθηκε από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κατά τα φαινόμενα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σχετικά με το μέτωπο της φωτιάς η Πυροσβεστική έχει ανακοινώσει πως οι βιοτεχνίες και επιχειρήσεις που βρίσκονται στην περιοχή δεν κινδυνεύουν άμεσα αυτή την στιγμή, αλλά οι δυνάμεις ενισχύθηκαν καθώς πνέουν ισχυροί άνεμοι.