Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Μα είναι ηλίθιος ο άνθρωπος» Θρασύτατη και αγενής η Καρακώστα... Έβρισε υποψήφιο βουλευτή και φυσικά σαν γνήσια συριζαία δε ζήτησε ποτέ συγνώμη! ΒΙΝΤΕΟ

parapolitikaΈνα πραγματικά πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία ήταν καλεσμένοι η η υποψήφια ...


parapolitikaΈνα πραγματικά πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία ήταν καλεσμένοι η η υποψήφια βουλευτής της Β’ Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα και ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα της Β΄Αθηνών, Σάκης Ιωαννίδης με την πρώτη να λέει για τον «γαλάζιο» υποψήφιο «μα είναι ηλίθιος ο άνθρωπος» χωρίς μάλιστα να ζητάει συγγνώμη.






Η ένταση προκλήθηκε όταν η συζήτηση πήγε στο θέμα της επένδυσης στο Ελληνικό με την ίδια να αναρωτιέται «γιατί ο κύριος Ιωαννίδης (!!!) δεν είχε κάνει τους δασικούς χάρτες τόσα χρόνια που κυβερνούν αυτές οι κυβερνήσεις».





Στο σημείο εκείνο ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ απευθυνόμενος προς την κ. Καρακώστα την ρώτησε επανειλημμένως αν ο λόγος που δεν προχώρησε η επένδυση του Ελληνικού είναι οι δασικοί χάρτες προσθέτοντας χαρακτηριστικά «επειδή υπάρχουν δάση μέσα στο Ελληνικό» για να πάρει την απάντηση «Μα είναι ηλίθιος ο άνθρωπος».

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξης η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόταν προς τον Σάκη Ιωαννίδη μεταχειριζόμενη με ειρωνικό τρόπο εκφράσεις όπως «ο πάνσοφος κύριος Ιωαννίιδης», «δεν είναι εξυπνάδα κύριε Ιωαννίδη», «τι έξυπνος που είναι ο κύριος Ιωαννίδης» και «αν είστε λίγο έξυπνος».

Δείτε το βίντεο: