Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ... Άγριος καβγάς μεταξύ πακιστανού δημοσιογράφου με πολιτικό που κατέληξε σε... κλωτσομπουνίδια! ΒΙΝΤΕΟ

newsbombΑπίστευτο περιστατικό σε τηλεοπτική εκπομπή στο Πακιστάν καθώς δημοσιογράφος και αρχηγός κόμματος έπαιξαν επικό... κλωτσομπουνίδι! ...


newsbombΑπίστευτο περιστατικό σε τηλεοπτική εκπομπή στο Πακιστάν καθώς δημοσιογράφος και αρχηγός κόμματος έπαιξαν επικό... κλωτσομπουνίδι!




Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν ο πρόεδρος του κόμματος Pakistan Tehreek-e-Insaf, Μασρούρ Αλί Σιγιάλ και ο δημοσιογράφος Ιμτιάζ Καν.





Όλα άρχισαν όταν ο Σιγιάλ προειδοποίησε τον συνομιλητή του για τον τόνο της φωνής του. Ο Καν ανταπάντησε ότι δεν θα ανεχθεί το ύφος του πολιτικού. Η ένταση συνεχίστηκε και λίγο μετά οι δύο... αντιμαχόμενες πλευρές σηκώθηκαν όρθιοι και τότε ο Σιγιάλ έσπρωξε τον Καν ρίχνοντας τον στο έδαφος.

Ο δημοσιογράφος σηκώθηκε όρθιος, αντεπιτέθηκε αλλά ο πολιτικός απάντησε με μια γροθιά.

Τον καβγά σταμάτησαν οι ψυχραιμότεροι που κατάφεραν να χωρίσουν τους δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου, οι οποίοι παρά το ξύλο στη συνέχεια κάθισαν ξανά ο ένας δίπλα στον άλλον.