Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μυστήριο με το τρέμουλο της Μέρκελ: Ξένες μυστικές υπηρεσίες προσπαθούν να βάλουν στο χέρι τον ιατρικό φάκελό της...!!!

Να βάλουν χέρι στον ιατρικό φάκελο της Άνγκελα Μέρκελ μετά τα πρόσφατα επεισόδια με το τρέμουλο σε δημόσιες εμφανίσεις τους προσπαθούν ...


Να βάλουν χέρι στον ιατρικό φάκελο της Άνγκελα Μέρκελ μετά τα πρόσφατα επεισόδια με το τρέμουλο σε δημόσιες εμφανίσεις τους προσπαθούν απεγνωσμένα μυστικές υπηρεσίες τρίτων χωρών.




Η 64χρονη καγκελάριος της Γερμανίας προσπαθεί να καθησυχάσει τους φόβους για την κατάσταση της υγείας της επιμένοντας ότι είναι καλά, αλλά ξένοι ηγέτες δεν είναι και τόσο σίγουροι και ανέθεσαν στις μυστικές τους υπηρεσίες να βρουν τι ακριβώς συμβαίνει, αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild.

H υπερδραστήρια συνήθως Μέρκελ έχει να εμφανιστεί δημοσίως από την σύνοδο της G-20 στην Ιαπωνία την Παρασκευή, λίγα 24ωρα αφότου εμφανίστηκε για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα 15 ημερών να τρέμει στη διάρκεια συνάντησής της με τον Πρόεδρο της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγερ και να προσπαθεί να το καλύψει σταυρώνοντας τα χέρια της.

Η πρώτη φορά που εκφράστηκε ανησυχία για την κατάστασή της ήταν στις 18 Ιουνίου, όταν εμφανίστηκε να τρέμει σύγκορμη, κατά την τελετή υποδοχής του Ουκρανού προέδρου στο Βερολίνο.