Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο νεορσυριζαίος Γεωργούλης συνεχίζει τον… τουρισμό στις Βρυξέλλες και μιλά για χρόνο προσαρμογής - ΒΙΝΤΕΟ

Από την πρώτη μέρα που ο ευρωβουλευτής πάτησε το πόδι του στις Βρυξέλλες έχει φροντίσει να ενημερώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα με τις ν...


Από την πρώτη μέρα που ο ευρωβουλευτής πάτησε το πόδι του στις Βρυξέλλες έχει φροντίσει να ενημερώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα με τις νέες του περιπέτειες τους followers του.
Ο Αλέξης Γεωργούλης συνεχίζει να «βομβαρδίζει» με αναρτήσεις τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πλέον και ως ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.





Από την πρώτη μέρα που ο ευρωβουλευτής πάτησε το πόδι του στις Βρυξέλλες έχει φροντίσει να ενημερώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα με τις νέες του περιπέτειες τους followers του.




Αυτή την φορά όμως ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για όλη αυτή την περίοδο της προσαρμογής στο Ευρωκοινοβούλιο. Πιο συγκεκριμένα μέσω του βίντεο τονίζει: «Δε θα αλλάξω με την εκλογή μου δε θα βάλω ένα σοβαροφανές προσωπείο για να σας το παίξω σπουδαίος και απόμακρος», αναφέρει κάτω από την ανάρτησή του ο Αλέξης Γεωργούλης ο οποίος παραμένει σε εύθυμη διάθεση.

Στο βίντεο που ανήρτησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει σε πρώτο πληθυντικό σημειώνοντας: «Ελπίζω να καταφέρουμε να σας εκπροσωπήσουμε επάξια και τους 162.974 που μας ψηφίσατε και όσους δεν μας ψηφίσατε».

Κλείνοντας διευκρίνισε ότι απολαμβάνει την παρουσία του στις Βρυξέλλες και ότι μέχρι τις 2 Ιουλίου είναι περίοδος προσαρμογής για τους νέους ευρωβουλευτές «πράγμα που σημαίνει ότι μας δίνεται χρόνος να εγκλιματιστούμε, χρόνος για να γελάσουμε και να ξεκουραστούμε».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οι ηθοποιοί ως καλλιτέχνες έχουν την τάση να ανοίγουν τους ορίζοντές τους να παίρνουν τα ρίσκα τους και να ψάχνουν την αλήθεια τους. Το προτείνω και σε σας. Δε θα αλλάξω με την εκλογή μου δε θα βάλω ένα σοβαροφανές προσωπείο για να σας το παίξω σπουδαίος και απόμακρος. Το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram θα παραμείνει το ίδιο καταδεκτικό, εύθυμο και φυσικά αισιόδοξο! 😉👍🏼 #greece #brussels #europarliament #ilovemycountry #mep #alexisgeorgoulis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_) στις