Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ... ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ: Όργιο προπαγάνδας από την κρατική ΕΡΤ υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ

Το τερμάτισαν στην εκπομπή της Κατερίνας Ακριβοπούλου με έναν... γάιδαρο και πλάνα αρχείου - Ακολούθησε τη ματαίωση του δελτίου ειδήσεων γι...


Το τερμάτισαν στην εκπομπή της Κατερίνας Ακριβοπούλου με έναν... γάιδαρο και πλάνα αρχείου - Ακολούθησε τη ματαίωση του δελτίου ειδήσεων για να μεταδοθεί η κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ
Όργιο προπαγάνδας από την ΕΡΤ, την κρατική τηλεόραση, την πρώτη ημέρα μάλιστα της προεκλογικής περιόδου.

Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησε η περιβόητη πλέον, εκπομπή της Κατερίνας Ακριβοπούλου της ΕΡΤ, οι υπεύθυνοι της οποίας επέλεξαν να ξεκινήσουν την χθεσινή μεταμεσονύχτια εκπομπή - που σημειωτέον προβλήθηκε μετά την απευθείας μετάδοση της ομιλίας Τσίπρα στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - με ένα ανεκδιήγητο βίντεο.




Αντί προλόγου και «καλησπέρας», η «Δεύτερη Ματιά», η «ενημερωτική» εκπομπή της κυρίας Ακριβοπούλου ξεκίνησε με ένα... μουσικό βίντεο. Επρόκειτο για το τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη «Ο Έλληνας», σε ερμηνεία της Άννας Παναγιωτοπούλου, «ντυμένο» με πλάνα από διανομές τροφίμων, διαδηλώσεις ή και πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια διάθεση ειρωνική για όσα έγιναν και για όσα οι συντελεστές της εκπομπής και η ΕΡΤ πιστεύουν πως πρόκειται να γίνουν μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και την ήττα του Αλέξη Τσίπρα.




Το πολύ κακό τηλεπτικά βίντεο, διάρκειας τεσσάρων λεπτών, φαίνεται πως επιμελήθηκε ιδιαίτερα η εκπομπή, αφού εκτός από την προσεκτική επιλογή των πλάνων αρχείου, έγινε και ειδικός υποτιτλισμός, όπου κρίθηκε απαραίτητο για την ιδανικότερη εξυπηρέτηση της προπαγάνδας, ενώ η αρχή και το τέλος επενδύθηκαν με σκηνές από ταινία κινουμένων σχεδίων κι ένα φορτωμένο κουρασμένο και υπομονετικό γαϊδουράκι.

Για τους ελάχιστους τηλεθεατές της εκπομπής, η κυρία Ακριβοπούλου είπε, αμέσως μετά πως το βίντεο ήταν «μια ελεγεία, αν θέλετε, σε αυτό που ζήσαμε και ένα κλείσιμο του ματιού ίσως, σε αυτό που λέμε "ατομική ευθύνη" και του καθένα»!