Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ... Ελικόπτερο συνετρίβη σε κτίριο στη Νέα Υόρκη

Νεκρός είναι ο πιλότος από το ελικόπτερο το οποίο συνετρίβη σε κτίριο στο Μανχάταν στη Νέα Υόρκη σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεω...


Νεκρός είναι ο πιλότος από το ελικόπτερο το οποίο συνετρίβη σε κτίριο στο Μανχάταν στη Νέα Υόρκη σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων που επικαλούνται την πυροσβεστική.





Το ελικόπτερο συνετρίβη σε κτίριο στη Νέα Υόρκη στην 7η Λεωφόρο, στο κέντρο του Μανχάταν, ανάμεσα στην 51η και 52η Οδό. Όπως αναφέρει το ΑΜΝΑ σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο, που έφτασε στο σημείο του δυστυχήματος, είπε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, σύμφωνα με το Reuters, είπε ότι το ελικόπτερο επιχείρησε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στη στέγη ενός κτιρίου. Οι αρχές έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στην περιοχή. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι τα γειτονικά κτίρια εκκενώθηκαν από την αστυνομία και την πυροσβεστική.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ενημερώθηκε για το συμβάν.

Το ελικόπτερο έπεσε σε κτίριο στην 7η Λεωφόρο με τον πιλότο να αναγκάζεται να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση ενώ έχει τραυματιστεί. Η αστυνομία απέκλεισε την κυκλοφορία στην περιοχή.

Σύμφωνα με ανάρτηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας στο Twitter, πυροσβέστες έχουν σπεύσει στο σημείο που κατέπεσε το ελικόπτερο, ενώ το περιστατικό εκτυλίχθηκε εν μέσω βροχερού καιρού. Σύμφωνα με το CNBC, πρόκειται για ένα κτίριο 54 ορόφων, το Axa Equitable Center, όπου στεγάζονται γραφεία της BNP Paribas, της Citibank και της δικηγορικής εταιρείας Willkie Farr & Gallagher