Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΟΥ ΣΕ ΓΙΑΦΚΕΣ... «Σαρώνουν» τα... υπόγεια της τρομοκρατίας μετά την ληστεία των Σακκά - Δημητράκη στο ΑΧΕΠΑ!

Τι... άλλο μπορεί να ετοίμαζαν οι Κώστας Σακκάς και Γιάννης Δημητράκης πέρα από την ληστεία στο ΑΧΕΠΑ; Στα "κόκκινα" οι έρευνε...


Τι... άλλο μπορεί να ετοίμαζαν οι Κώστας Σακκάς και Γιάννης Δημητράκης πέρα από την ληστεία στο ΑΧΕΠΑ; Στα "κόκκινα" οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για την δράση των δύο... παλιών της γνώριμων. Πώς τους "τσάκωσαν" με τα χρήματα στο χέρι, έχοντας ήδη γίνει για μέρες η "σκιά" τους. Το οπλοστάσιο που βρέθηκε, η 39χρονη "τσιλιαδόρος" και όλες οι εξελίξεις της υπόθεσης με αποκαλυπτικές φωτογραφίες.




Την συμμετοχή που είχαν οι δύο συλληφθέντες (σ.σ. Σακκάς – Δημητράκης) στην ληστεία στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στην Θεσσαλονίκη και σε άλλες, εγχώριες ένοπλες οργανώσεις, εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή οι επιτελείς της Αντιτρομοκρατικής, καθώς και οι δυο είναι παλιοί γνώριμοι της συγκεκριμένης Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ο Κ. Σακκάς και ο Γ. Δημητράκης βρίσκονταν υπό διακριτική παρακολούθηση, φυσική και ηλεκτρονική, εδώ και μήνες από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς υπήρχαν υποψίες πως οι δυο παλιοί γνώριμοι έχουν σχέση, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, με ένοπλη οργάνωση και συγκεκριμένα με την “Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών”.

Οι Σακκάς – Δημητράκης τους… οδήγησαν στο ΑΧΕΠΑ

Ωστόσο και παρά την παρακολούθηση και μάλιστα με εξελιγμένα τεχνολογικά μέσα, σαφή στοιχεία εμπλοκής του 35χρονου και του 41χρονου συνεργού του σε συγκεκριμένη τρομοκρατική οργάνωση δεν είχαν εντοπιστεί, μέχρι που ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή να κάνουν το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη, χωρίς βέβαια να γνωρίζουν πως οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής είχαν γίνει η “σκιά” τους.

Σακκάς – Δημητράκης: Έτοιμοι για όλα! Με την σφαίρα στην θαλάμη τα...

Ως γνωστόν, τόσο ο Σακκάς όσο και ο Δημητράκης συνελήφθησαν από την Αντιτρομοκρατική έξω από το ΑΧΕΠΑ στην Θεσσαλονίκη, έπειτα από ληστεία που είχαν διαπράξει σε χρηματαποστολή τροφοδοσίας ΑΤΜ που βρίσκεται στο εσωτερικό του Νοσοκομείου.

Μάλιστα και όπως λέει στο Newsit.gr έμπειρο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ: “…Ολόκληρη η διαδικασία προετοιμασίας της ληστρικής επιδρομής προσομοίαζε με την προετοιμασία ενός τρομοκρατικού χτυπήματος”.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής από την στιγμή που οι δυο “σύντροφοι” πήραν το δρόμο για Θεσσαλονίκη, κατάλαβαν πως κάτι προετοιμάζουν και για το λόγο αυτό ήταν έτοιμοι, ανά πάσα στιγμή να επέμβουν.

Μάλιστα σιγουρεύτηκαν οι αστυνομικοί πως οι δυο φίλοι κάτι προετοιμάζουν, όταν τους είδαν να αλλάζουν τις πινακίδες στο αυτοκίνητο του 41χρονου και να τοποθετούν στην θέση τους πινακίδες κυκλοφορίας παρόμοιου οχήματος που κυκλοφορεί στην Θεσσαλονίκη. Βέβαια οι πινακίδες όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια ήταν πλαστές.

Παράλληλα οι αστυνομικοί εντόπισαν τους παρακολουθούμενους να… κόβουν βόλτες, τις προηγούμενες ημέρες, γύρω από το ΑΧΕΠΑ και κατάλαβαν πως εκεί ήταν το σημείο που θα εκδηλωνόταν η ενέργεια, εν προκειμένω η ληστρική επιδρομή.