Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...;;; Έκκληση από την εθνική ομάδα ρομποτικής: Βοηθήστε μας να συμμετάσχουμε στη φετινή Ολυμπιάδα! ΒΙΝΤΕΟ

«Βοηθήστε την εθνική ομάδα ρομποτικής να συμμετάσχει στη φετινή Ολυμπιάδα ρομποτικής . Εάν τα χρήματα δεν συγκεντρωθούν άμεσα η ελληνική...


«Βοηθήστε την εθνική ομάδα ρομποτικής να συμμετάσχει στη φετινή Ολυμπιάδα ρομποτικής . Εάν τα χρήματα δεν συγκεντρωθούν άμεσα η ελληνική συμμετοχή κινδυνεύει να μην συμμετάσχει φέτος στον διαγωνισμό» είναι η έκκληση που απευθύνει η εθνική ομάδα ρομποτικής.




«Η ομάδα μας εκτός από το διαγωνισμό όλο τον χρόνο έφερε σε επαφή με τον κόσμο της ρομποτικής και του STEM, μέσω εργαστηρίων, παρουσιάσεων, ομιλιών και άλλων δραστηριοτήτων, περίπου 4.000 παιδιά και χρειαζόμαστε την βοήθεια σας για να συνεχίσουμε το έργο μας και επίσης να ανεβάσουμε την ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΛΑ στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων Ρομποτικής - FIRST GLOBAL» αναφέρει η ομάδα σε ανάρτησή που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα gogetfunding.com.

Ο φετινός διαγωνισμός FIRST GLOBAL Challenge – Robotics Olympics 2019 θα πραγματοποιηθεί 24-27 Οκτωβρίου στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Coca-Cola Arena και έχει επίσημο θέμα «Ocean Opportunities». Το θέμα του διαγωνισμού, δηλαδή, απαιτεί τη κατανόηση των προβλημάτων ρύπανσης των ωκεανών και η πρόκληση είναι η κατασκευή ενός ρομπότ με συγκεκριμένες προδιαγραφές και υλικά ώστε να ανταποκριθεί στη πίστα στην οποία προσομοιώνεται ο καθαρισμός των ωκεανών.

Και η έκκληση καταλήγει: Τα χρήματα των δωρεών θα διατεθούν για την εγγραφή στον διαγωνισμό, την μεταφορά εκπροσώπων της ομάδας και του ρομπότ καθώς και την αγορά των υλικών για τη κατασκευή του ρομπότ.