Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θύελλα αντιδράσεων για ανάρτηση σχετικά με τη νεκρή αποκλειστική - Η απάντηση της Athens Voice

Σάλο έχει προκαλέσει στα social media και όχι μόνο μια ανάρτηση της Athens Voice σχετικά με την αποκλειστική νοσοκόμα, η οποία βρήκε τραγικ...


Σάλο έχει προκαλέσει στα social media και όχι μόνο μια ανάρτηση της Athens Voice σχετικά με την αποκλειστική νοσοκόμα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο το Σάββατο πέφτοντας από τον πρώτο όροφο του Νοσοκομείο Νίκαιας.




Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα εργαζόταν σαν αποκλειστική χωρίς να έχει τα απαραίτητα έγγραφα και φέρεται να έπεσε από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου, στην προσπάθειά της να αποφύγει έλεγχο.

Στην επίμαχη ανάρτηση της Athens Voice αναφέρεται: «Μετανάστρια από την Αρμενία, αποκλειστική νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Νίκαιας, πήδηξε από το παράθυρο και σκοτώθηκε για να μην απελαθεί. Κρίμα, έχασε την ευκαιρία να συνοδεύσει τον Τσίπρα στη δεξίωση του Προεδρικού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την έντονη αντίδρασή τους για την ανάρτηση εξέφρασαν ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και η Έφη Ατχσιόγλου.

“Όταν ο μισανθρωπισμός γίνεται αξία έχουμε καθήκον να υψώσουμε τη φωνή μας. Όταν ο κοινωνικός κανιβαλισμός θριαμβεύει κανείς δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος.

Να μην το συνηθίσουμε!