Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρήτη: Μετέφερε ηρωίνη στα... απόκρυφά της, μέσα σε προφυλακτικό με εντολή 63χρονου φυλακισμένου!

Η 42χρονη είχε κρύψει μέσα στον κόλπο της έναν αυτοσχέδιο... δονητή, που δεν ήταν άλλος από ένα καλά δεμένο σακουλάκι με ηρωίνη βάρους 7...


Η 42χρονη είχε κρύψει μέσα στον κόλπο της έναν αυτοσχέδιο... δονητή, που δεν ήταν άλλος από ένα καλά δεμένο σακουλάκι με ηρωίνη βάρους 78 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε




Δεν έχουν τέλος οι «αποστολές» ηρωίνης στην Κρήτη με κάθε δυνατό τρόπο, που οργανώνει μέσα από το κελί του στο σωφρονιστικό κατάστημα Δομοκού ο 63χρονος Έλληνας «βαρόνος» που εκτίει ποινή κάθειρξης 12 ετών από το 2016! Τελευταίο «βαποράκι» του ήταν μια 42χρονη που μετέφερε ποσότητα ναρκωτικού μέσα στο… αιδοίο της!

Η Ελληνίδα αφίχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηράκλειου μαζί με έναν 33χρονο και εντοπίστηκαν άμεσα από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και του τμήματος Αερολιμένα. Στην σωματική έρευνα που τους έγινε, βρέθηκε πάνω τους μικροποσότητα ηρωίνης, αλλά υπήρχαν σαφείς ενδείξεις ότι μετέφεραν περισσότερα ναρκωτικά και μεταφέρθηκαν στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο όπου υποβλήθηκαν σε σειρά εξετάσεων, μεταξύ των οποίων και ακτινογραφίες.

Έτσι, διαπιστώθηκε ότι η 42χρονη είχε κρύψει μέσα στον κόλπο της έναν αυτοσχέδιο... δονητή, που δεν ήταν άλλος από ένα καλά δεμένο σακουλάκι με ηρωίνη βάρους 78 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε!