Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραγική ειρωνεία στην δολοφονία της 63χρονης στην Καλαμαριά: Ο άνδρας της είχε πεθάνει από τη «νόσο των κλιματιστικών»

Η άγρια δολοφονία της 63χρονης γυναίκας στην Καλαμαριά από τον 31χρονο ψυκτικό, που ήρθε να συντηρήσει το κλιματιστικό του σπιτιού της έχει...


Η άγρια δολοφονία της 63χρονης γυναίκας στην Καλαμαριά από τον 31χρονο ψυκτικό, που ήρθε να συντηρήσει το κλιματιστικό του σπιτιού της έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.





Ωστόσο, η αποκάλυψη ότι ο σύζυγος της γυναίκας είχε φύγει από τη ζωή από την «νόσο των λεγεωνάριων» ή αλλιώς την «νόσο των κλιματιστικών» έχετε να κάνει την κατάληξη της υπόθεσης ακόμη πιο τραγική.

Σύμφωνα με όσα είπε στην απολογία του ο 31χρονος ψυκτικός, όλα ξεκίνησαν όταν η 63χρονη γυναίκα ζήτησε από τον δράστη να κάνει κάποιες πρόσθετες εργασίες και εν προκειμένω να αντικαταστήσει κάποιο ανταλλακτικό στο κλιματιστικό. Εκείνος αρνήθηκε, λέγοντας ότι έχει ένα ακόμη ραντεβού στο οποίο έπρεπε να πάει και ότι θα προχωρούσε στην επιπλέον επισκευή κάποια άλλη ημέρα.




Εκείνη, σύμφωνα με την κατάθεση του 31χρονου, προσπάθησε να τον εμποδίσει να φύγει και τότε, άρπαξε το σφυρί από το βαλιτσάκι με τα εργαλεία και της κατάφερε δεκάδες χτυπήματα στο κεφάλι. Έχασε τον άνδρα της από την «Νόσο των Κλιματιστικών» Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, πριν από 10 χρόνια, η άτυχη γυναίκα είχε χάσει τον άνδρα της από τη νόσο των λεγεωνάριων ή αλλιώς, τη «νόσο των κλιματιστικών»! Για αυτό και η γυναίκα ήταν ιδιαίτερα προσεκτική με την συντήρηση των κλιματιστικών στο σπίτι της. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε καλέσει ξανά τον ίδιο ψυκτικό, πριν από τρεις μήνες. Σήμερα, ο καθ’ ομολογίαν δράστης, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, η οποία του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και ακολούθως τον παρέπεμψε στην Δ΄τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.






ο TheCaller.gr