Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραγικό τέλος για τον 62χρονο επιχειρηματία που βρέθηκε νεκρός στον βυθό της θάλασσας

Ο επιχειρηματίας εντοπίστηκε νεκρός στον βυθό στο λιμάνι της Πούντας μέσα στο αυτοκίνητό του – Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών Νεκρός ...


Ο επιχειρηματίας εντοπίστηκε νεκρός στον βυθό στο λιμάνι της Πούντας μέσα στο αυτοκίνητό του – Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών
Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του βυθισμένο στο λιμάνι της Πούντας στην Πάρο βρέθηκε ο 62χρονος επιχειρηματίας που αγνοούνταν εδώ και τέσσερις ημέρες.




Όλα ξεκίνησαν όταν ο 62χρονος επιχειρηματίας άφησε το βράδυ του Σαββάτου 8 Ιουνίου την σύζυγό του στο σπίτι τους, στα Μάρμαρα της Παροικίας και ξεκίνησε να πάει στην Αντίπαρο.

Κάπου εκεί τα ίχνη του χάθηκαν και ο γιος του, ο οποίος είναι και συνεργάτης του στην επιχείρηση με έπιπλα κουζίνας, δήλωσε την εξαφάνισή του στις Αρχές, που ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Η σορός του άτυχου άντρα εντοπίστηκε το πρωί μέσα στο αυτοκίνητό του, ένα γκρι FIAT Panda, το οποίο βρέθηκε βυθισμένο στο λιμάνι της Πούντας κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άτυχος επιχειρηματίας διατηρούσε κατάστημα με έπιπλα κουζίνας στον περιφερειακό της Παροικιάς.




Το βράδυ του Σαββάτου είχε πει στην σύζυγο του και τον γιο του πως σκόπευε να πάει στην Αντίπαρο. Ωστόσο την Κυριακή 9 Ιουνίου, ο γιος του, διαπίστωσε ότι δεν έφτασε ποτέ στην Αντίπαρο και δήλωσε την εξαφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές, με τους αστυνομικούς και τους λιμενικούς να αναζητούν τα ίχνη του 62χρονου σε ξηρά και θάλασσα, διενεργώντας έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Πούντας και μεταξύ Πάρου και Αντιπάρου με τη συμμετοχή της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Σήμερα το πρωί οι έρευνες διακόπηκαν, όταν το αυτοκίνητο του άψυχου επιχειρηματία βρέθηκε στον βυθό του λιμανιού της Πούντας και ξεκίνησε επιχείρηση για την ανέλκυσή του και τον απεγκλωβισμό της σορού.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με κυριότερο όμως το ενδεχόμενο ο επιχειρηματίας να έχασε τον προσανατολισμό του και να έπεσε στη θάλασσα με το όχημα του ή να υπήρξε κάποιο παθολογικό πρόβλημα την ώρα που οδηγούσε.

Φως στα αίτια του θανάτου του 62χρονου επιχειρηματία θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 62χρονος άντρας με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη, είχε συνταξιοδοτηθεί από την Ελληνική Αστυνομία και τα τελευταία χρόνια, είχε δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στο χώρο του επίπλου κουζίνας μαζί με τον γιο του.