Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δούλευε σε φάρμα στην Κρήτη...!!! Διοικητής Των Ταλιμπάν Καλοπερνούσε 3 Χρόνια Στην Ελλάδα Ως... Πρόσφυγας...!!!

Ένα ηγετικό στέλεχος των Ταλιμπάν, ο διοικητής Ζαρκάουι, δούλευε για τρία χρόνια σε φάρμα στην Κρήτη και η οικογένεια για λογαριασμό της...


Ένα ηγετικό στέλεχος των Ταλιμπάν, ο διοικητής Ζαρκάουι, δούλευε για τρία χρόνια σε φάρμα στην Κρήτη και η οικογένεια για λογαριασμό της οποίας εργαζόταν, τον φώναζε «Αλί»!

Η εφημερίδα ‘New York Times’ περιγράφει σε εκτενές άρθρο της την διπλή ζωή του 25χρονου Ζάμπετ Καν, το πέρασμα του στον σκληρό πυρήνα των Ταλιμπάν.




Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η ζωή του Ζάμπετ Καν ξεκίνησε με ένα όπλο, και ο θάνατός του, μετά από έκρηξη σε παντοπωλείο πέρυσι τον Αύγουστο, απέδειξε πόσο πολύπλοκη έχει γίνει η αφγανική ιστορία.

Το 2014, όταν οι Αμερικανοί άρχισαν να αποχωρούν από την περιοχή του Khogyani, σκέφτηκε ότι ο δικός του ρόλος στον πόλεμο είχε τελειώσει.

Έτσι, ενώθηκε με το μεταναστευτικό καραβάνι προς την Ευρώπη, φτάνοντας στην Ελλάδα το 2014, όπου έμεινε για τρία χρόνια, τα περισσότερα εκ των οποίων δούλεψε σε μία αγροτική φάρμα στην Κρήτη, καλλιεργώντας λαχανικά και πηγαίνοντας τα στις τοπικές αγορές.

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, επειδή φοβόταν μήπως εντοπιστεί και απελαθεί, κατά κύριο λόγο κινείτο στη φάρμα και στην κοντινότερη πόλη, αλλά κάποιες φορές επισκεπτόταν την Αθήνα για να την… εξερευνήσει.

Μετά την κατάργηση της δικαστικής απέλασης (άρθρο 74), έρχεται το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να «απαγορεύσει» την απέλαση ατόμων που θα βρίσκονταν σε σοβαρό κίνδυνο στις χώρες καταγωγής τους, ακόμη και αν διαπράττουν εγκλήματα.