Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επιασαν Βραζιλιάνο στρατιωτικό με 39 κ. κοκαΐνης -Πήγαινε με τον Μπολσονάρου στη σύνοδο των G20

Η ισπανική αστυνομία συνέλαβε με 39 κιλά κοκαΐνης έναν Βραζιλιάνο στρατιωτικό, μέλος της ομάδας που θα συνόδευε τον Ζαΐχ Μπολσονάρου στην Ι...


Η ισπανική αστυνομία συνέλαβε με 39 κιλά κοκαΐνης έναν Βραζιλιάνο στρατιωτικό, μέλος της ομάδας που θα συνόδευε τον Ζαΐχ Μπολσονάρου στην Ιαπωνία, στο πλαίσιο της συνόδου των G20.





Ο εν λόγω στρατιωτικός ταξίδευε με αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας της Βραζιλίας. Ηταν μέλος της ομάδας που θα έφτανε στην Ιαπωνία πριν από τον Μπολσονάρου. Οταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στη Σεβίλλη, καθ΄οδόν για το Τόκιο, οι αστυνομικοί βρήκαν τη μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στις αποσκευές του στρατιωτικού.






Η αντίδραση του Μπολσονάρου
Στο αεροσκάφος επέβαιναν οι στρατιωτικοί που θα αναλάμβαναν την προστασία του Μπολσονάρου κατά τη διάρκεια της συνόδου των G20, σύμφωνα με τον Guardian. Ο πρόεδρος της Βραζιλίας επιβεβαίωσε την είδηση της σύλληψης με μία ανάρτηση στο Twitter, στην οποία ανέφερε ότι τον ενημέρωσε σχετικά ο υπουργός Αμυνας. «Εδωσα αμέσως εντολή στον υπουργό Αμυνας να συνεργαστεί με την ισπανική αστυνομία, για την εξακρίβωση των στοιχείων και να ξεκινήσει έρευνα από τη στρατιωτική αστυνομία», έγραψε ο Μπολσονάρου. «Αν διαπιστωθεί ότι ο αξιωματικός διέπραξε έγκλημα, θα δικαστεί και θα καταδικαστεί με βάση τον νόμο», ανέφερε ακόμη.