Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ... Καιρός: Έως 38 βαθμούς αύριο Παρακευή η θερμοκρασία

Η θερμή εισβολή συνεχίζεται και ο καιρός έχει φορέσει για τα καλά τα… καλοκαιρινά του. Η Παρασκευή θα είναι «καυτή» μέρα, με τον υδράργ...



Η θερμή εισβολή συνεχίζεται και ο καιρός έχει φορέσει για τα καλά τα… καλοκαιρινά του. Η Παρασκευή θα είναι «καυτή» μέρα, με τον υδράργυρο να φτάνει τους 38 βαθμούς!

Ο καιρός τις επόμενες μέρες φέρνει πολύ υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα. Σύμφωνα με το meteo.gr οι αντικυκλωνικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στην ατμόσφαιρα πάνω από την Ελλάδα θα έχουν ως αποτέλεσμα την αυξημένη ηλιοφάνεια και τον περιορισμό των μεσημβρινών και απογευματινών βροχών και καταιγίδων.

Αυτό θα οδηγήσει σε αύξηση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα, η οποία θα φτάσει τους 36-37 βαθμούς σήμερα (13.06.2019) και το Σάββατο (15.06.2019), ενώ αύριο Παρασκευή (14.06.2019) θα φτάσει τους 37 με 38 βαθμούς.

Δείτε στον χάρτη ενδεικτικές θερμοκρασίες σε περιοχές μεγάλου ενδιαφέροντος, όπως μεγάλα αστικά κέντρα και περιοχές πολύ υψηλών θερμοκρασιών, όπως η Θεσσαλική πεδιάδα, η πεδιάδα των Γιαννιτσών και του Αγρινίου.