Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στρατηγός Κωσταράκος για εκλογές: Μην αρχίσουν να μοιράζουν στρατόπεδα σε δήμους και να μεταθέτουν φίλους

«Κρατήστε τις ένοπλες δυνάμεις μακρυά από την πολιτική αντιπαράθεση», τονίζει ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και π. πρόεδρος της Στρατιωτικής ...


«Κρατήστε τις ένοπλες δυνάμεις μακρυά από την πολιτική αντιπαράθεση», τονίζει ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και π. πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ
Σε «περίεργες φήμες» που κυκλοφορούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα ΜΜΕ, αναφέρθηκε σε ανάρτησή του στο Facebook, ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και π. πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ, Μιχάλης Κωσταράκος.





Τονίζοντας ότι «προσωπικά δεν θέλω να το πιστέψω», ανέφερε ότι «οι κύριοι πολιτικοί προϊστάμενοι των ΕΔ, κύριοι Υπουργοί Αποστολάκης και Ρήγας, ας μην μπουν στον πειρασμό (ή ας μην υιοθετήσουν εισηγήσεις) και αρχίσουν να μοιράζουν στρατόπεδα σε δήμους, κοινότητες και οργανισμούς, να μεταθέτουν φίλους, γνωστούς και φίλους φίλων και να υπογράφουν συμβάσεις νομότυπες μεν αλλά είτε ευνοϊκές για κάποιους ή ουσιαστικά επιβλαβείς για το εθνικό συμφέρον και τα συμφέροντα των ΕΔ, μόνο και μόνο για να προσελκύσουν ψήφους. Ακόμα και αν πρόκειται για υποθέσεις που απλά δεν πρόλαβαν να υλοποιηθούν. Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να είναι και να φαίνεται τίμια!!».

«Κρατήστε τις ένοπλες δυνάμεις μακρυά από την πολιτική αντιπαράθεση», τονίζει ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και π. πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ.

Ολόκληρη η ανάρτηση

Ανακοινώθηκε χτες από επίσημα κυβερνητικά χείλη ότι ο κ. Πρωθυπουργός αποφάσισε να προτείνει στον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας να διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου. Δεν θα υπάρξει υπηρεσιακή κυβέρνηση, με μόνη υποχρεωτική αλλαγή στο κυβερνητικό σχήμα τους Υπουργούς Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη. Η παρούσα κυβέρνηση λοιπόν διανύει τις τελευταίες 40 περίπου ημέρες της. Επειδή όμως κυκλοφορούν περίεργες φήμες στις Ένοπλες Δυνάμεις(ΕΔ) και στα ΜΜΕ, τις οποίες προσωπικά δεν θέλω να το πιστέψω, οι κύριοι πολιτικοί προϊστάμενοι των ΕΔ, κύριοι Υπουργοί Αποστολάκης και Ρήγας, ας μην μπουν στον πειρασμό (ή ας μην υιοθετήσουν εισηγήσεις) και αρχίσουν να μοιράζουν στρατόπεδα σε δήμους, κοινότητες και οργανισμούς, να μεταθέτουν φίλους, γνωστούς και φίλους φίλων και να υπογράφουν συμβάσεις νομότυπες μεν αλλά είτε ευνοϊκές για κάποιους ή ουσιαστικά επιβλαβείς για το εθνικό συμφέρον και τα συμφέροντα των ΕΔ, μόνο και μόνο για να προσελκύσουν ψήφους. Ακόμα και αν πρόκειται για υποθέσεις που απλά δεν πρόλαβαν να υλοποιηθούν. Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να είναι και να φαίνεται τίμια!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!! Ας παρακολουθήσουμε όλοι (και κυρίως οι Αρχηγοί των ΓΕ) στενά την κατάσταση αυτό το συγκεκριμένο τελευταίο διάστημα γιατί οι ΕΔ ανήκουν στο Έθνος και όχι σε κόμματα και κυβερνήσεις. Οι ΕΔ έζησαν από το 1974 δεκάδες εκλογικές αναμετρήσεις και ουδέποτε υπήρξαν αντικείμενο σχολιασμού, κριτικής ή αντιπαράθεσης. Όπως ακριβώς περιμένει και απαιτεί ο ελληνικός λαός από τις ΕΔ του.

Συμπερασματικά πιστεύω ότι οι ΕΔ πρέπει με ευθύνη της ηγεσίας τους να παραμείνουν μακρυά από την πολιτική αντιπαράθεση των ημερών. Είναι εθνική επιταγή. Δεν πρέπει να επιτραπεί σε κανέναν να βλάψει τις ΕΔ ή να εκμεταλλευτεί την όποια θέση του για προσωπικά ή κομματικά οφέλη. Έχουν γνώση οι φύλακες;