Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Η καταδίωξη αποκάλυψε λαθρομετανάστες

Μπλόκαραν την παράνομη μεταφορά συνολικά 34 παράτυπων μεταναστών, τους οποίους μετέφεραν διακινητές με δύο φορτηγά στη Νέα Εθνική Οδό Καβάλ...


Μπλόκαραν την παράνομη μεταφορά συνολικά 34 παράτυπων μεταναστών, τους οποίους μετέφεραν διακινητές με δύο φορτηγά στη Νέα Εθνική Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης.




Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν τα οχήματα χθες το βράδυ, ωστόσο οι οδηγοί δεν συμμορφώθηκαν στις υποδείξεις τους και ανέπτυξαν ταχύτητα για να διαφύγουν.

Ακολούθησε καταδίωξη και τα οχήματα ακινητοποιήθηκαν. Σε έρευνα που έγινε εντοπίσθηκαν στο εσωτερικό των φορτηγών οι 34 αλλοδαποί οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα, μεταξύ των οποίων και τρεις ανήλικοι.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 26χρονο από το Ιράκ, ο οποίος ήταν συνοδηγός σε ένα από τα αυτοκίνητα, ενώ αναζητούν τους συνεργούς του. Οι αλλοδαποί μπήκαν παράνομα σε προγενέστερο χρόνο από την ελληνοτουρκική μεθόριο, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό για τη μεταφορά τους σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.