Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λαμία: Επίθεση – σοκ με σίδερο σε δύο γυναίκες – Κρατούσαν από το χέρι μικρό παιδάκι

Ανάστατη η Λαμία από την άγρια επίθεση σε βάρος δύο γυναικών. Τίποτα αρχικά δεν έδειχνε τα όσα θα ακολουθούσαν... Συναγερμός σήμανε λί...


Ανάστατη η Λαμία από την άγρια επίθεση σε βάρος δύο γυναικών. Τίποτα αρχικά δεν έδειχνε τα όσα θα ακολουθούσαν...

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 23.10 το βράδυ της Κυριακής (19-05-2019) στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα επί της Οδού Παλαιολόγου στο ύψος του “Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας”.




Ένας άνδρας περίπου 45 ετών ξυλοκόπησε δύο γυναίκες που είχαν μαζί τους ένα μικρό παιδί ηλικίας 6-7 ετών. Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας που μόλις είχε παρκάρει το όχημα του στο σημείο, όλα ξεκίνησαν εντελώς ξαφνικά μιας και οι δύο γυναίκες με τον μεσήλικα άνδρα –Ρομά σύμφωνα με τις περιγραφές- αρχικά φαινόταν να το διασκεδάζουν γελώντας.


Λίγες στιγμές μετά όμως, ο άνδρας έγινε έξω φρενών και με ένα σίδερο άρχισε να χτυπά τις γυναίκες οι οποίες φώναζαν από τον πόνο με αποτέλεσμα να πεταχτούν έξω από τα σπίτια τους οι περίοικοι.

“Τους είδα να στρίβουν από την γωνία και έλεγαν αστεία και γελούσαν. Λίγο μετά ο άνδρας άρχισε να φωνάζει και να τις βρίζει, πήρε ένα σίδερο και τις χτυπούσε αφού έριξε την μία από τις δύο στο δρόμο.

Ήταν μαζί τους και ένα μικρό παιδί 6-7 ετών. Όλα έγιναν σε λιγότερο από δύο λεπτά. Μετά μπήκαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν…” τόνισε χαρακτηριστικά στο lamianow.gr…