Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο - σοκ: Παλαιστής υπέστη έμφραγμα την ώρα του αγώνα και έπεσε νεκρός στο ρινγκ!

Ενα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα wrestling στο Λονδίνο, όταν ένας από τους δυο παλαιστές υπέστη, ξαφνικά, κα...


Ενα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα wrestling στο Λονδίνο, όταν ένας από τους δυο παλαιστές υπέστη, ξαφνικά, καρδιακή ανακοπή και άφησε την τελευταία του πνοή στο ρινγκ.




Το τρομακτικό περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο δείχνει τον 51χρονο μασκοφόρο παλαιστή Silver King -πραγματικό όνομα Σέζαρ Μπάρον- να πέφτει στο έδαφος και σταδιακά να χάνει τις αισθήσεις του.

Οπως φαίνεται στις εικόνες, ο αντίπαλός του, αλλά και οι θεατές, θεώρησαν αρχικά ότι ο τραυματισμός του παλαιστή και το... δυστύχημα ήταν μέσα στο σόου που έδιναν.

Το κοινό άρχισε να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του («Silver, Silver»), όμως ο 51χρονος Μεξικανός δεν κατάφερε ποτέ να σηκωθεί.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο αντίπαλος παλαιστής και ο διαιτητής αντιλαμβάνονται ότι κάτι ανησυχητικό συνέβαινε και ζήτησαν να σπεύσουν διασώστες για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Το συγκλονιστικό βίντεο από το δυστύχημα: