Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Θεός δεν βάζει την υπογραφή Του σε τέτοια απάτη! Είναι δυνατόν να την βάλετε εσείς; «Βόρεια Μακεδονία» αναγνωρίζει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Με απέραντη λύπη και έκπληξη πληροφορηθήκαμε το εκδοθέν ανακοινωθέν της εν Κωνσταντινουπόλει Αγίας και Ιεράς Συνόδου, της 11ης Μαΐου 201...


Με απέραντη λύπη και έκπληξη πληροφορηθήκαμε το εκδοθέν ανακοινωθέν της εν Κωνσταντινουπόλει Αγίας και Ιεράς Συνόδου, της 11ης Μαΐου 2019 μ.Χ. (ανήμερα των εγκαινίων της Κωνσταντινουπόλεως το 330 μ.Χ., της εορτής των Φωτιστών των Σλάβων Ελλήνων αδελφών Θεσσαλονικέων Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου και του θανάτου του Αυτοκράτορος της Μακεδονικής μας Δυναστείας Λέοντος Σοφού το 912 μ.Χ), στο οποίο ατυχώς αναφέρεται η ονομασία των Σκοπίων σαν "Βόρεια Μακεδονία", με την αυθαίρετη δηλαδή, αντεθνική, αντισυνταγματική και αντιδημοκρατική ονομασία της Κυβέρνησης των Αθέων της Ελλάδας, η οποία είναι φανερό πως ασκεί πιέσεις.




Παναγιώτατε, είναι γνωστό πως από το 1870 και μετά, το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως υπήρξε για τον υπόδουλο Μακεδονικό Ελληνισμό η μόνη αχτίδα και ελπίδα, η μόνη μέριμνα και φροντίδα, η μόνη στοργική μάνα, μέχρι της αφίξεως τουλάχιστον του Ίωνα Δραγούμη και του Παύλου Μελά και της ενόπλου ενάρξεως του Μακεδονικού Αγώνα, στον οποίο πρωταγωνίστησαν εγερτήρια, καθοδηγητικά και καθοριστικά οι οικείοι άγιοι Μητροπολίτες σας, όπως Γερμανός Καραβαγγέλης στην Καστοριά, Χρυσόστομος Καλαφάτης στην Δράμα, Ιωακείμ Φορόπουλος στο Μοναστήρι, Αιμιλιανός Λαζαρίδης στα Γρεβενά, τους οποίους ακριβώς απέστειλε με εθνική αποστολή στην Μακεδονία το Οικουμενικό Πατριαρχείο και ιδίως ο μεγάλος, εθνάρχης Οικουμενικός Πατριάρχης Ιωακείμ Γ΄, ο διατελέσας νωρίτερα και Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης!

Είναι επίσης γνωστό, πως χιλιάδες Έλληνες έδωσαν την ζωή τους μένοντας πιστοί στο Πατριαρχείο (Πατριαρχικοί) και στον Ορθόδοξο Ελληνισμό, χωρίς να λυγίσουν σε φρικτά βασανιστήρια και τρομοκρατία απέραντη! Χωρίς να καταδεχτούν να υπογράψουν την παράδοση της Μακεδονίας, του Ονόματος, της Ιστορίας και της ψυχής τους! Φωνάζοντας το μεγάλο, το πελώριο των Ελλήνων ΟΧΙ!

Είναι λοιπόν τρομερό, μετά από τόσους χιλιάδες Ήρωες και Μάρτυρες, μετά από τόσο αίμα, αλλά και δόξα, να έρχεται ανακοίνωση του Πατριαρχείου και να "διαγράφει" μεμιάς τον Μακεδονικό Αγώνα, τα εθνικά και θρησκευτικά μας δίκαια, το αίμα των παλικαριών, των Δεσποτών, των Ιερέων και να κλονίζει την Πίστη των σημερινών Ελλήνων στο Φανάρι και την Εκκλησία μας, που έχει αμέτρητες πηγές και εντολές Αλήθειας για την Ελληνικότητα και Μοναδικότητα της Μακεδονίας και στην Παλαιά Διαθήκη (π.χ. προφητεία Δανιήλ για Μέγα Αλέξανδρο) και στην Καινή Διαθήκη (π.χ. η ουράνια κλήση του Αποστόλου Παύλου στη Μακεδονία και οι προς Θεσσαλονικείς και Φιλιππησίους Επιστολές του).

Άλλωστε ο ίδιος ο Άγιος Παΐσιος, είχε πει στον αείμνηστο Νίκο Μάρτη, πως είναι ευλογημένος ο αγώνας για την Μακεδονία! Και αυτός ο αγώνας δεν είναι δυνατόν να εγκαταλείπεται από την ίδια την μάνα της Μακεδονίας, το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως!

Παναγιώτατε, όχι μόνον ολόκληρος ο απανταχού Ελληνισμός, όχι μόνον ο Ουρανός, όχι μόνον οι Τάφοι, αλλά και αυτοί όλοι οι 22 εν ενεργεία Μητροπολίτες της Μακεδονία μας, σας παρακάλεσαν πρόσφατα με κοινή ανακοίνωσή τους, να μην υποπέσετε σε τέτοιο μέγα σφάλμα, απογοητεύοντας τους πάντες και τα πάντα.

Το όνομα "Βόρεια Μακεδονία" στρέφεται ολοκάθαρα κατά της βόρειας Ελλάδας και των εκεί Μητροπόλεών σας! Κατά της Ορθοδοξίας! Μην ανοίξετε την πόρτα στους "λύκους"! Πίσω τους βρίσκονται ξένες και αντίθεες δυνάμεις, που θέλουν τον διαμελισμό της Ελλάδας, την αρπαγή της Μακεδονίας και την διάλυση του Αγίου Όρους! Ο Θεός δεν βάζει την υπογραφή Του σε τέτοια απάτη! Είναι δυνατόν να την βάλετε εσείς;