Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χειμάρρα: Ο Φρέντυ Μπελέρης θα καταφύγει στο Στρασβούργο για την απόρριψή του από το καθεστώς Ράμα...!!

Ο υποψήφιος δήμαρχος στη Χειμάρρα, Διονύσης Φρέντυ Μπελέρης δήλωσε σήμερα ότι σέβεται τις αποφάσεις της ανώτατης εκλογικής αρχής, αλλά γ...


Ο υποψήφιος δήμαρχος στη Χειμάρρα, Διονύσης Φρέντυ Μπελέρης δήλωσε σήμερα ότι σέβεται τις αποφάσεις της ανώτατης εκλογικής αρχής, αλλά για το θέμα του θα καταφύγει στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Στρασβούργου.




Ο Μπελέρης σχολίασε ότι οι εκλογές της 30ης Ιουνίου για το Δήμο Χειμάρρας δεν θα μπορούσαν να διεξαχθούν μόνο με έναν υποψήφιο.

Το Κολλέγιο των Εκλεκτόρων ανέτρεψε τους ισχυρισμούς του Φρέντυ Μπελέρη, επικυρώνοντας στην ουσία την απόφαση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής για την απόρριψη της υποψηφιότητάς του στη Χειμάρρα.

Ο Μπελέρης δήλωσε στα ΜΜΕ ότι η σημερινή απόφαση είναι πολιτική και ότι δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν της Επισκοπής το 1994.

Οι δικηγόροι του Μπελέρη είπαν ότι ο νόμος απαγορεύει σε κάποιον να θέσει υποψηφιότητα όταν έχει καταδικασθεί και φυλακισθεί.
Στον Μπελέρη δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο.

Η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή έχει ερμηνεύσει λανθασμένα τις ημερομηνίες και τα γεγονότα.
Δηλώνουν ότι η απόφαση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής είναι άκυρη και ο Μπελέρης πρέπει να καταχωρηθεί ως υποψήφιος δήμαρχος για τη Χειμάρρα.

Άλλωστε, όπως τονίζουν οι δικηγόροι του, ο Μπελέρης δεν φυλακίστηκε ποτέ και ουδέποτε απέφυγε τη δικαιοσύνη, η απόρριψη του έχει μόνο πολιτικά(μειονοτικά) κριτήρια.

sot.com.al
--
The Hellenic Information Team