Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Από συριζέικη οικογένεια προέρχεται η ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη: Η μαμά της, Ζωή Βαρέλη, κατεβαίνει υποψήφια με την Ρένα Δούρου

Μεταφέρουμε.... Υποψηφιότητα για το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής με τον Συνδυασμό της Ρένας Δούρου και με πλεονάζοντα τα αξιακά στοιχε...


Μεταφέρουμε.... Υποψηφιότητα για το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής με τον Συνδυασμό της Ρένας Δούρου και με πλεονάζοντα τα αξιακά στοιχεία, αυτή, της Ζωής Βαρέλη-Στεφανίδη, εκτίμηση που μάλλον προσυπογράφεται από μεγάλο αριθμό πολιτών ανεξαρτήτως πολιτικής και ιδεολογικής προέλευσης.




Δυνατά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας της, ο ευθύς λόγος της και η οξυδέρκεια της σκέψης της.

Στο Δήμο Παλλήνης, είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε αυτή την μορφολογία της προσωπικότητας της, στην τετραετία 2010-2014 μέσα από την ιδιότητα της εκλεγμένης στο Τοπικό Συμβούλιο Παλλήνης, στη διάρκεια, της οποίας, η αυστηρή κριτική της στα κακώς κείμενα, η επιμονή της σε προτάσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα ιδιαίτερα στα θεματικά πεδία του αθλητισμού και του πολιτισμού αδιαφορώντας αν απολαμβάνουν ή όχι της έγκρισης της Δημοτικής Αρχής και κυρίως, προσπερνώντας αυτό που στην δημόσια ζωή αποκαλείται «πολιτικό κόστος», υποχρέωσαν τους διαχειριστές της τοπικής εξουσίας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σχολαστικοί σε ζητήματα διαφάνειας και προγραμματισμού.

Η Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, σήμερα, διεκδικεί μια θέση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, ειδικότερα, μια έδρα στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής.