Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Μπέτυ Μπαζιάνα πέρασε από «ανάκριση» το επιτελείο του Μαξίμου

parapolitikaΜια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε χθες τους υπουργούς και το επικοινωνιακό επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου, κάτι που δείχνει και το ...


parapolitikaΜια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε χθες τους υπουργούς και το επικοινωνιακό επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου, κάτι που δείχνει και το βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί στο στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού.
Το πρωί της Δευτέρας πέρασε την πόρτα της Ηρώδου Αττικού η κυρία Μπέτυ Μπαζιάνα. Αμέσως σήμανε «συναγερμός» σε όλα τα γραφεία εντός της πρωθυπουργικής έδρας, καθώς η σύντροφος του κ. Τσίπρα απέφευγε το προηγούμενο διάστημα να περνάει συχνά την πόρτα του Μαξίμου.




Η τελευταία φορά ήταν την περασμένη Παρασκευή λίγο πριν την ομιλία του πρωθυπουργού στο Σύνταγμα, δύο δηλαδή ημέρες πριν τις κάλπες, όταν συνόδευσε τον κ. Τσίπρα μέχρι την εξέδρα μαζί με τα υπόλοιπα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Χθες, ωστόσο, το κλίμα ήταν εντελώς διαφορετικό.

Η σύντροφος του πρωθυπουργού εμφανώς ενοχλημένη από το αποτέλεσμα της Κυριακής, δεν δίστασε να εκφράσει την δυσαρέσκειά της στα κορυφαία στελέχη του Μαξίμου.




Στην πρωθυπουργική έδρα εκείνη την ώρα βρισκόταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο υπουργός Επικρατείας κ. Αλέκος Φλαμπουράρης, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νίκος Παππάς, ο υπουργός Επικρατείας κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο της εσωκομματικής κριτικής για τις προβλέψεις που έκανε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και τις εκτιμήσεις με τις οποίες τροφοδοτούσε τα στελέχη της κυβέρνησης, καθώς και οι κ.κ. Καραμάνης και Ανδρεόπουλος, οι οποίοι ανήκουν στο επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού.

«Μην τα περιμένετε όλα από τον Αλέξη. Πρέπει να βγείτε και εσείς στο δρόμο για να μιλήσετε απευθείας με τον κόσμο» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια της κυρίας Μπαζιάνα, τα οποία μάλιστα προκάλεσαν αναταραχή στους παριστάμενους.

Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη και με τον αποκλεισμό Πολάκη τις τελευταίες ημέρες πριν τις κάλπες της Κυριακής από τα τηλεοπτικά πάνελ, αλλά και από τις μεγάλες συγκεντρώσεις. Ένας αποκλεισμός ο οποίος «χρεώνεται» αποκλειστικά στην «αυλή» του πρωθυπουργού. Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Μπαζιάνα, η οποία κάνει και οικογενειακές διακοπές με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, είναι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της λογικής και του δόγματος Πολάκη, ενώ δεν κρύβει και την υποστήριξή της προς το πρόσωπό του.

Οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο λένε ότι η κυρία Μπαζιάνα πίστευε και συνεχίζει να πιστεύει ότι ο λόγος και το ύφος του Πολακη περνάει πιο εύκολα στον κόσμο και ότι η «αποστρατεία» που έγινε με ευθύνη της επικοινωνιακής ομάδας του Μαξίμου αποτυπώθηκε και στο αποτέλεσμα των εκλογών.