Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εξάρχεια χθές βράδυ: Επεσαν πυροβολισμοί στη μέση του δρόμου, καταγγέλλουν κάτοικοι -Αφαντη η ΕΛ.ΑΣ.

Εντείνεται ο προβληματισμός για το καθεστώς ανομίας που επικρατεί στην πολύπαθη περιοχή των Εξαρχείων, ύστερα από καταγγελία κατοίκων γι...


Εντείνεται ο προβληματισμός για το καθεστώς ανομίας που επικρατεί στην πολύπαθη περιοχή των Εξαρχείων, ύστερα από καταγγελία κατοίκων για έναν άγνωστο άνδρα που άρχισε να πυροβολεί το βράδυ της Τρίτης!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης, κοντά στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Μεταξά, που αποτελεί την «καρδιά» των Εξαρχείων.




Κατά τις ίδιες πηγές, περίοικοι είχαν αντιληφθεί από τις 21:00 τις περίεργες κινήσεις ενός άγνωστου άνδρα, ο οποίος φαινόταν να κυκλοφορεί στους δρόμους έχοντας στα χέρια του ένα πιστόλι.

Λίγη ώρα αργότερα, τα Εξάρχεια «πάγωσαν» καθώς ο άγνωστος πιστολέρο άρχισε να πυροβολεί, σε κοινή θέα!

Κάτοικοι των Εξαρχείων ανέλαβαν χρέη... αστυνομίας

Παρά ταύτα, εν τέλει δεν εμφανίστηκαν αστυνομικοί στα Εξάρχεια -πιθανώς λόγω του αυξημένου κινδύνου να δεχθούν επίθεση από κουκουλοφόρους.

Την περιφρούρηση της περιοχής ανέλαβαν οι ίδιοι οι κάτοικοι ενημερώνοντας όποιον κινούνταν προς την περιοχή να προσπαθήσει να αποφύγει την πλατεία Εξαρχείων, όπου είχε «στρατοπεδεύσει» ο πιστολέρο.

Να σημειωθεί ότι το βράδυ της Τρίτης, αρκετή ώρα μετά την ολοκλήρωση πορείας αντιεξουσιαστών υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, σημειώθηκαν για μια ακόμη φορά επεισόδια ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και ΜΑΤ στη συμβολή των Τοσίτσα και Πατησίων.