Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Και Ληστές και Σκ@τοψυχοι... Μπήκαν σε σπίτι άνδρα με κινητικά προβλήματα, τον λήστεψαν και τον χτύπησαν

Μέρα μεσημέρι μπούκαραν στο σπίτι ενός 63χρονου, το οποίο βρίσκεται μάλιστα σε πολυσύχναστη οδό στη Λαμία, τρεις θρασύτατοι ληστές, ένας...


Μέρα μεσημέρι μπούκαραν στο σπίτι ενός 63χρονου, το οποίο βρίσκεται μάλιστα σε πολυσύχναστη οδό στη Λαμία, τρεις θρασύτατοι ληστές, ένας άνδρας και δύο γυναίκες, τραυματίζοντας μάλιστα και τον ιδιοκτήτη που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.




Όλα έγιναν γύρω στις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης (02/05) στην οδό Μακροπούλου, όταν οι τρεις Ρομά εισήλθαν στο διαμέρισμα του 63χρονου, παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο. Εκεί αφαίρεσαν από κομοδίνο 46 ευρώ που φύλαγε ο ιδιοκτήτης, ο οποίος και αντελήφθη την παρουσία τους.

Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, ο άνδρες που είναι γνωστός στις Αρχές, ηλικίας 36 ετών, χτύπησε τον 63χρονο με μπουνιά στο πρόσωπο και τον τραυμάτισε στη μύτη. Ο παθών, αφού συνήλθε από το σοκ, ειδοποίησε την Αστυνομία, ενώ περιποιήθηκε μόνος του το τραύμα, που ευτυχώς δεν ήταν σοβαρό.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας, μετά από αναζητήσεις εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 36χρονος δράστης, ενώ προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και τις δύο γυναίκες που ήταν μαζί του στη ληστεία προκειμένου να περάσουν χειροπέδες και σε εκείνες.