Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο παιδόφιλος με την μάσκα που έμπαινε κρυφά στα παιδικά δωμάτια απήγαγε την μικρή Μαντλίν;

Ούτε μια, ούτε δυο αλλά 28 καταγγελίες είχαν γίνει για σεξουαλικές επιθέσεις σε παιδιά παραθεριστών την εποχή που εξαφανίστηκε η μικρή ...


Ούτε μια, ούτε δυο αλλά 28 καταγγελίες είχαν γίνει για σεξουαλικές επιθέσεις σε παιδιά παραθεριστών την εποχή που εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν. Ο άνδρας με την χειρουργική μάσκα έμπαινε στα παιδικά δωμάτια σε σπίτια που νοίκιαζαν οικογένειες τουριστών. Οι καταγγελίες που δεν αξιολογήθηκαν σωστά και ακούστηκαν και πάλι στο συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του Netflix.

Λεπτομέρειες για το ποιο είναι το νέο στοιχείο που έχουν στην διάθεσή τους οι Πορτογαλικές αρχές σχετικά με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν πριν από ακριβώς 12 χρόνια από την χώρα ενώ έκανε διακοπές με τους γονείς της έρχονται στο φως της δημοσιότητας!




Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό site Expresso οι έρευνες επικεντρώνονται πλέον σε έναν αλλοδαπό παιδόφιλο ο οποίος ήταν στην Πορτογαλία όταν εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν!

Η μικρή Μαντλίν που σύντομα θα έκλεινε τα 16 της χρόνια εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου 2007 από το ξενοδοχείο όπου έμενε με τους γονείς στο θέρετρο Πράια Ντα Λουζ της Πορτογαλίας. Νωρίτερα σήμερα πορτογαλική εφημερίδα αποκάλυψε ότι οι αρχές έχουν στα χέρια τους νέα στοιχεία για την υπόθεση. Αυτό, το αποκάλυψε η πορτογαλική εφημερίδα Correio da Manha.

Όμως, λίγες ώρες αργότερα, το ειδησεογραφικό site Expresso επανήλθε με νεότερες πληροφορίες που παρείχε η Scotland Yard στις πορτογαλικές αρχές για έναν αλλοδαπό παιδόφιλο ο οποίος ήταν στην Πορτογαλία όταν εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές στην πορτογαλική αστυνομία ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν γνωστός και γινόταν έρευνα για εμπλοκή του σε υποθέσεις παιδοφιλίας. Η εθνικότητά του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Έγραψε ακόμα ότι οι εισαγγελικές αρχές μιλούν με μάρτυρες που μπορούν να βοηθήσουν στην διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά στον παιδόφιλο.

Η Expresso στο δημοσίευμα δίνει μεγάλο βάρος στην αναφορά του συγγραφέα Anthony Summer στο ντοκιμαντέρ του Netflix για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν όπου έκανε λόγο για έναν άνδρα που μιλούσε σπαστά αγγλικά, είχε κοντά, μαύρα, απεριποίητα μαλλιά και ηλιοκαμένο δέρμα. Ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν στην Πράια Ντα Λουζ και είχε εισβάλει σε σπίτια που νοίκιαζαν Βρετανοί παραθεριστές και είχε μπει κρυφά στα παιδικά δωμάτια.

Σε μια περίπτωση μάλιστα ένα κοριτσάκι ξύπνησε και ρώτησε: «Εσύ είσαι μπαμπά;» και ο εισβολέας είχε απαντήσει «ναι». Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε κάνει 28 εισβολές σε ακτίνα 50 χιλιομέτρων γύρω από την περιοχή απ’ όπου εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν και σύμφωνα με καταγγελίες παιδιών ξάπλωνε δίπλα τους και φορούσε στο πρόσωπό του χειρουργική μάσκα και μύριζε περίεργα. Ήταν ένας από τους 12 υπόπτους που είχαν οι αρχές στο μικροσκόπιο αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν έδωσαν και μεγάλο βάρος…

Σε τέσσερις από τις πιο σοβαρές υποθέσεις επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρά κορίτσια ενώ ήταν στα δωμάτιά τους. Αυτά τα παιδιά ήταν μεταξύ 7 και 10 ετών.

Η Expresso ρώτησε τους ερευνητές σε Βρετανία και Πορτογαλία για τις καταγγελίες που είχαν γίνει για τον συγκεκριμένο άνδρα και είχαν αναφερθεί και στο ντοκιμαντέρ του Netflix και τους απάντησαν ότι δεν είναι σωστό σε αυτή την φάση να δώσουν λεπτομέρειες.

Πάντως είναι ομολογουμένως εξοργιστικό να είχαν γνώση οι αρχές για την δράση παιδεραστή στην περιοχή και να μην είχαν προειδοποιήσει τους ντόπιους και τους τουρίστες.

Με πληροφορίες από DailyMirror