Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ακόμη και με ''ATR-72'' μας Παραβίασαν το FIR οι Τούρκοι ...Κατά τα άλλα μια από τα ίδια στο Αιγαίο!

Που καταντήσαμε αφού οι Τούρκοι μας έστειλαν 16 Μαχητικά ,5 CN-235 & 5 Ελικόπτερα μας έστειλαν και 1 ATR 72 που μπορεί να μεταφέρε...


Που καταντήσαμε αφού οι Τούρκοι μας έστειλαν 16 Μαχητικά ,5 CN-235 & 5 Ελικόπτερα μας έστειλαν και 1 ATR 72 που μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 72 άτομα και μας έκανε άκουσον -άκουσον 6 Παραβιάσεις !!

Το ATR 72TMPA είναι το τουρκικό ναυτικό του ATR 72ASW, ένα πολύ αποτελεσματικό, μεσαίου μεγέθους, αντι-υποβρύχιο αεροσκάφος με ανταγωνιστικό κόστος απόκτησης και εκμετάλλευσης.




Πρόκειται για μια ειδική έκδοση του περιφερειακού αεροσκάφους ATR 72 που κατασκευάζεται από την γαλλο-ιταλική κοινοπραξία ATR (Alenia Aermacchi / EADS).

Το ATR 72ASW είναι το μοναδικό σύγχρονο αεροσκάφος μέσου μεγέθους που διατίθεται στην αγορά, εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα αισθητήρια αποστολής και ικανό να εκτελεί θαλάσσιες περιπολίες και Υποκλοπές σε Αποστολές πολέμου.

Κατά τα άλλα μια απο τα ίδια 16 Μαχητικά εκ των οποίων τα 4 οπλισμένα ,5 CN-235 και 5 Ελικόπτερα προέβησαν συνολικά σε 22 Παραβάσεις και 37 Παραβιάσεις ,αλλά και μια εμπλοκή !

Ευτυχώς που τα «αναχαιτίσαμε» και δεν μας έκαναν παραπάνω … Κατά πάγια Τακτική και κλπ.κλπ