Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χαμόγελα για την 8χρονη Αλεξία: «Αποσωληνώθηκε» ανακοίνωσαν οι γιατροί... Προοδευτικά βελτιούμενη η κατάσταση της!

«Προοδευτικά βελτιούμενη» η κατάσταση του μικρού κοριτσιού - «Έχει ανοιχτά τα μάτια, κινεί τα άκρα κατόπιν ερεθίσματος και προφέρει ήχου...


«Προοδευτικά βελτιούμενη» η κατάσταση του μικρού κοριτσιού - «Έχει ανοιχτά τα μάτια, κινεί τα άκρα κατόπιν ερεθίσματος και προφέρει ήχους» - Διαβάστε το ιατρικό ανακοινωθέν των γιατρών του «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού»

Ευχάριστα τα νέα για την 8χρονη Αλεξία που νοσηλεύεται στο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού» μετά την αδέσποτη σφαίρα που δέχθηκε στο κεφάλι ανήμερα Κυριακή του Πάσχα




Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας το μικρό κορίτσι «αποσωληνώθηκε» ενώ όσον αφορά το επίπεδο συνείδσησης οι γιατροί αναφέρουν ότι: « έχει ανοιχτά τα μάτια, κινεί τα άκρα ομότιμα κατόπιν ερεθίσματος, προφέρει ήχους, δεν επικοινωνεί όμως με το περιβάλλον».

Ωστόσο οι γιατροί επισημαίνουν ότι η κατάσταση της μικρής Αλεξίας «παραμένει βαριά» μολονότι η κατάστασή της, όπως γράφουν, είναι «προοδευτικά βελτιούμενη».

Το ιατρικό ανακοινωθέν έχει ως εξής:

Η ασθενής Α. Σ. αποσωληνώθηκε χθές, έχει όμως εργώδη αναπνοή. Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση να επαναδιασωληνωθεί, εάν επιδεινωθεί η αναπνευστική της λειτουργία.

Όσο αναφορά το επίπεδο συνείδησης, έχει ανοιχτά τα μάτια, κινεί τα άκρα ομότιμα κατόπιν ερεθίσματος, προφέρει ήχους, δεν επικοινωνεί όμως με το περιβάλλον.

Η κατάστασή της, αν και προοδευτικά βελτιούμενη, παραμένει βαριά.