Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΜΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ; Στενοχωρήθηκε η Φουρέϊρα, όταν οι Εβραίοι της είπαν πως είναι 70% Ελληνίδα!

Οποιοσδήποτε στην Ελλάδα βγεί δημοσίως και πεί ότι θα κάνει Τέστ DNA για να βρεί την φυλετική του καταγωγή, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ θα κατηγορηθεί ...


Οποιοσδήποτε στην Ελλάδα βγεί δημοσίως και πεί ότι θα κάνει Τέστ DNA για να βρεί την φυλετική του καταγωγή, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ θα κατηγορηθεί ως ρατσιστής, ακόμη και από τους ίδιους τους Δεξιούς. Τόσο μεγάλη θραύση κάνουν οι ιδέες των αντιρατσιστών στην χώρα μας. Αντίθετα, στο Ισραήλ το Τέστ DNA είναι καθημερινή πραγματικότητα και δεν σοκάρει κανέναν. Όπως έχει αποκαλύψει εδώ και χρόνια ο «Στόχος», από τις αρχές της Δεκαετίας του 1990 το εφαρμόζουν συστηματικά οι Ισραηλινές Αρχές για να ανακαλύψουν αν όντως έχουν Εβραϊκή Καταγωγή οι Εβραίοι που έρχονται να εγκατασταθούν στο Ισραήλ από την Ανατολική Ευρώπη… Η 25ετής αυτή ενασχόληση του Ισραήλ με τα Τέστ DNA για την ανακάλυψη της φυλετικής καταγωγής κάποιου φυσικού προσώπου, έχει κάνει τις Ισραηλινές Αρχές «εξπέρ» στο θέμα, με την Τεχνολογία των Τέστ να έχει προοδεύσει σε απίστευτο βαθμό: Με λίγα χρήματα, μπορεί ο καθένας να μάθει μέσα σε λίγη ώρα την φυλετική του καταγωγή με απίστευτες λεπτομέρειες!..




ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΕ Η ΦΟΥΡΕΪΡΑ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ 70% ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ 1,5% ΕΒΡΑΙΑ!..

Ως γνωστόν, το περασμένο Σάββατο έγινε στο Τέλ-Αβίβ ο φετεινός διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision, με μεγάλο νικητή τον 25χρονο Ολλανδό τραγουδιστή Duncan Laurence, που είναι δεδηλωμένος αμφιφυλόφιλος, δηλαδή πηγαίνει ΚΑΙ με γυναίκες, ΚΑΙ με άντρες, πράγμα που απέκρυψαν τα ΜΜΕ εδώ στην Ελλάδα… Ένας από τους μεγάλους Χορηγούς του Διαγωνισμού της εφετεινής Eurovision ήταν η ισραηλινή εταιρεία «My Heritage», που έχει τελειοποιήσει σε εκπληκτικό βαθμό τα Τέστ DNA και τα πουλάει έναντι σχετικά φθηνής τιμής σε φυσικά πρόσωπα. Για να διαφημίσουν την πραμάτεια τους, οι υπεύθυνοι της «My Heritage» έκαναν σωρηδόν τέτοια Τέστ στους διάσημους προσκεκλημένους του Διαγωνισμού και στους τραγουδιστές που επιθυμούσαν να μάθουν περισσότερα για την Φυλετική τους Καταγωγή. Μεταξύ αυτών που έκαναν το Τέστ, ήταν και η αλβανικής καταγωγής Ελένη Φουρέιρα, που μεγάλωσε στην Ελλάδα και πέρυσι κατέκτησε την 2η θέση στην Eurovision, εκπροσωπώντας την Κύπρο. Η Φουρέϊρα βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στο Τέλ-Αβίβ για να κάνει ένα μικρό σόου στον φετεινό Διαγωνισμό και κατά γενική ομολογία αποθεώθηκε.

Σε κάποια εκπομπή της Ισραηλινής Τηλεόρασης, η Ελένη Φουρέιρα έμαθε λεπτομέρειες για την εθνολογική και φυλετική της καταγωγή. Όταν πληροφορήθηκε το αποτέλεσμα του Τέστ από τον υπεύθυνο της «My Heritage», σοκαρίστηκε. Κι αυτό διότι απεδείχθη ότι είναι κατά 68,9% ελληνικής καταγωγής και το υπόλοιπο Νοτιοϊταλίδα, Βαλκάνια (29,8%) και… Ασκεναζίμ Εβραία (γύρω στο 1,5%). Στο βίντεο της εκπομπής, που υπάρχει αναρτημένο στο YouTube, όλοι μπορούν να δούν την ιδιαιτέρως ευεργετημένη από την Ελλάδα, Ελένη Φουρέϊρα, να στεναχωριέται όταν μαθαίνει πως είναι κατά τα δύο τρίτα Ελληνίδα: «Αλήθεια; Ιταλίδα; Δεν είχα ιδέα! Περίμενε! Είμαι σχεδόν 70% Ελληνίδα; Θα βάλω τα κλάματα! Δεν είμαι Ελληνίδα, μεγάλωσα στην Ελλάδα. Αλλά νιώθω Ελληνίδα επειδή έχω την ίδια νοοτροπία. Από Νότια Ιταλία; Τι να πω;», ανέφερε επί λέξει η Ελένη Φουρέιρα. Η οποία, ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΕ όταν λίγο αργότερα ο υπεύθυνος της «My Heritage», της είπε πως είναι και Εβραία κατά 1,5%: «Αδελφούλη μου, να σε φιλήσω» φώναζε κατενθουσιασμένη η Φουρέϊρα, που έκρυβε επί 30 χρόνια ότι είναι Αλβανίδα και το έπαιζε… Μεξικάνα. Κι όταν απεκαλύφθη το ψέμμα της, δικαιολογήθηκε ότι το έκανε γιατί οι Έλληνες είναι ρατσιστές με τους Αλβανούς και ποτέ δεν θα της έδιναν ευκαιρίες οι δισκογραφικές εταιρείες και τα μαγαζιά, αν μάθαιναν ότι είναι Αλβανίδα!..

ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ DNA ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ, η είδηση που βγαίνει από όλη αυτή την ιστορία είναι η εξής: Οι Εβραίοι έχουν τελειοποιήσει σε αφάνταστο βαθμό τα Τέστ DNA και κανείς δεν τολμά να τους κατηγορήσει για Ρατσισμό, όπως θα γινόταν αν συνέβαινε κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα. Με λίγα χρήματα, μπορεί πλέον ο καθένας να μάθει με λεπτομέρειες «από πού κρατάει η σκούφια του». Θα μπορούσαμε, για παράδειγμα, να μιμηθούμε τον Ντόναλντ Τράμπ που εδώ και λίγες εβδομάδες διέταξε να περνάνε Τέστ DNA όλοι οι μετανάστες που ισχυρίζονται ότι έχουν συγγενείς στις ΗΠΑ. Κάτι ανάλογο θα μπορούσαμε να κάνουμε κι εμείς εδώ με τους χιλιάδες λαθροπρόσφυγες που παίρνουν την Ελληνική Ιθαγένεια ή το καθεστώς του Πρόσφυγα, ισχυριζόμενοι ότι είναι συγγενείς με κάποιον μετανάστη που ήδη βρίσκεται νόμιμα στην Ελλάδα. Αλλά, πού μυαλό; Ακόμη κι αν μια αυριανή Ελληνική Κυβέρνηση προσπαθήσει να μιμηθεί το Ισραήλ στο θέμα των Τέστ DNA , εκτός από τους επαγγελματίες «δικαιωματάκηδες», οι πρώτοι που θα ξεσηκωθούν για το… «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» μέτρο, θα είναι οι μισοί Δεσποτάδες της Ελλαδικής Εκκλησίας που… συριζοφέρνουν. Τόσο πολύ έχουν θριαμβεύσει τα τελευταία 30 χρόνια οι «αντιρατσιστικές» ιδέες στην χρεοκοπημένη Ελλάδα…

Eφημερίδα «ΣΤΟΧΟΣ»