Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παλαιό Φάληρο: Οικογενειακή τραγωδία πίσω από την άγρια δολοφονία 53χρονης έξω από το σπίτι της - ΒΙΝΤΕΟ

Για το έγκλημα αναζητείται o αδελφός της που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα - Μπροστά στα μάτια των...



Για το έγκλημα αναζητείται o αδελφός της που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα - Μπροστά στα μάτια των περαστικών η δολοφονία
Στο Τζάνειο νοσοκομείο του Πειραιά όπου διακομίσθηκε αιμόφυρτη άφησε την τελευταία της πνοή μια 53χρονη γυναίκα.


Η άτυχη γυναίκα είχε ενοπισθεί βαρύτατα τραυματισμένη, έξω από το σπίτι της, στην οδό Τρίτωνος, στο Παλαιό Φάληρο. Εφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή εξέπνευσε.




Η αστυνομία αναζητά τον αδελφό του θύματος καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες λίγο πριν εντοπισθεί τραυματισμένη, την είχαν δει μαζί του. Το συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται να αντιμετωπίζει και σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, μάλιστα, ο φερόμενος δράστης είχε επιτεθεί και άλλες φορές στο παρελθόν στην αδελφή του- μάλιστα φέρεται να προξενούσε ζημιές στο αυτοκίνητό της και την είχε καταξιώξει.

Έγκλημα στη μέση του δρόμου

Μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών ο δράστης μαχαίρωσε την 53χρονη γυναίκα. «Κάποιος κύριος κυνηγούσε μια κυρία, την έπιασε από τα μαλλιά. Αυτός την έβριζε κι αυτή φώναζε βοήθεια. Εγώ είδα γροθιές στην πλάτη. Όμως κράταγε στιλέτο και την άρχισε στις μαχαιριές. Η γυναίκα μάλλον εδώ ξεψύχησε», λέει συγκλονισμένος κατοικος της περιοχής που είδε την άγρια δολοφονία να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια του.

Περιγράφοντας τα λεπτά που ακολούθησαν ο ίδιος αναφέρει πως «σε πέντε λεπτά ήρθε το ΕΚΑΒ, το 100, τον δράστη το κυνηγήσαμε αλλά είχε το αμάξι στη γωνία, μπήκε και εξαφανίστηκε».