Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλεξανδρούπολη: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών στον ιδιοκτήτη καφετέριας που γρονθοκόπησε εφοριακό

Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή επιβλήθηκε από το δικαστήριο στον ιδιοκτήτη της καφετέριας στην Αλεξανδρούπολη που επιτέθηκε σε ελεγκτ...


Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή επιβλήθηκε από το δικαστήριο στον ιδιοκτήτη της καφετέριας στην Αλεξανδρούπολη που επιτέθηκε σε ελεγκτή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).




Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης της καφετέριας είχε επιτεθεί με γροθιές στον ελεγκτή κατά τη διάρκεια του ελέγχου που έδειξε ότι δεν έκοβε αποδείξεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν εφοριακοί, κατά τη διάρκεια προληπτικού ελέγχου για την έκδοση αποδείξεων, μπήκαν σε καφετερία της Αλεξανδρούπολης. Αυτό που τους έκανε εντύπωση ήταν ότι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης δεν έδινε στους σερβιτόρους ούτε καν Δελτία Παραγγελίας αλλά απλά… χαρτάκια, ενώ απόδειξη δεν υπήρχε ούτε για δείγμα στα τραπέζια, ούτε φυσικά στην ταμειακή μηχανή, που είχε μάλλον… διακοσμητικό ρόλο.

Όταν οι ελεγκτές επιχείρησαν να προχωρήσουν στη βεβαίωση των παραβάσεων κι ενημέρωσαν τον επιχειρηματία ότι θα μπει το προβλεπόμενο 48ωρο «λουκέτο», τότε εκείνος όρμηξε και άρχισε να γρονθοκοπεί μανιωδώς τον έναν εφοριακό υπάλληλο.

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας μάλιστα υπέβαλε μήνυση εναντίον του εφοριακού «για εξύβριση, απειλή, παράβαση καθήκοντος και παράνομη κατακράτηση γιατί ήθελε να βγει από το κατάστημα για να ηρεμήσει» κάτι το οποίο δεν του επετράπη από τους υπαλλήλους της Εφορίας.