Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λάρισα: Αντέδρασε ενστικτωδώς και γλίτωσε τον βιασμό – Τρόμος για 22χρονη στην είσοδο του σπιτιού της!

Η 22χρονη έφτασε στην πολυκατοικία που μένει και έβαλε τα κλειδιά για να ανοίξει την πόρτα. Τότε άρχισε να ζει εφιαλτικές στιγμές... ...


Η 22χρονη έφτασε στην πολυκατοικία που μένει και έβαλε τα κλειδιά για να ανοίξει την πόρτα. Τότε άρχισε να ζει εφιαλτικές στιγμές...




Η 22χρονη έζησε στιγμές στη Λάρισα, που πολύ δύσκολα θα ξεχάσει. Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (22-05-2019) δέχθηκε επίθεση από έναν επίδοξο βιαστή και γλίτωσε την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα έμπαινε στην πολυκατοικία όπου κατοικεί στην περιοχή του ΟΣΕ, όταν ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα ο οποίος την πλησίασε αθόρυβα από πίσω.

Την άρπαξε από τα μαλλιά και επιχείρησε όπως είπε αργότερα στους αστυνομικούς, να την βιάσει. Η 22χρονη όμως αντέδρασε ενστικτωδώς χτυπώντας τον στο πρόσωπο με τα κλειδιά που κρατούσε, ενώ ταυτόχρονα καλούσε σε βοήθεια και πάλευε μαζί του.

Ο επίδοξος βιαστής πανικοβλήθηκε και έφυγε τρέχοντας, όμως η 22χρονη είχε συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά του και έδωσε την περιγραφή του στους αστυνομικούς που ξεκίνησαν αναζητήσεις. Λίγο αργότερα, άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας έναν 35χρονο, ο οποίος αναγνωρίστηκε από το υποψήφιο θύμα του και συνελήφθη.