Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σε απόγνωση είναι οι κάτοικοι προσπαθώντας να σώσουν ό,τι μπορούν... Πνίγηκε η Κρήτη! Εικόνες της «βουλιαγμένης» Σητείας από ψηλά – video

Κινδύνευσαν 23 άνθρωποι οι οποίοι σώθηκαν με παρέμβαση της Πυροσβεστικής. Τεράστια ποσότητα νερού πέφτει ασταμάτητα στο νησί πλημμυρίζο...



Κινδύνευσαν 23 άνθρωποι οι οποίοι σώθηκαν με παρέμβαση της Πυροσβεστικής. Τεράστια ποσότητα νερού πέφτει ασταμάτητα στο νησί πλημμυρίζοντας τα πάντα! Ακόμη και... βάρκες επιστρατεύτηκαν και βγήκαν στους δρόμους!





Αποκαλυπτικό είναι το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει το μέγεθος της καταστροφής που έζησαν οι κάτοικοι της Σητείας εξαιτίας των συνεχόμενων βροχοπτώσεων.


Όλη η πόλη έχει μετατραπεί σε μία τεράστια… «λίμνη» ενώ οι φορείς έχουν ξεκινήσει τις καταγραφές των ζημιών.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την πυροσβεστική υπηρεσία, σήμερα έχουν κληθεί να απεγκλωβίσουν και να μεταφέρουν σε ασφαλή σημεία: 11 ανθρώπους στη Σητεία, 11 ανθρώπους στα Πιλαλλήματα του Μακρύ Γιαλού και έναν οδηγό που κινούνταν στο Τζερμιάδω Λασιθίου! Συνολικά δηλαδή 23 άνθρωποι κινδύνευσαν!

Αρκετά σημεία του επαρχιακού δικτύου παραμένουν κλειστά εξαιτίας των καθιζήσεων αλλά και των κατολισθήσεων ενώ η πυροσβεστική προχωρά σε δεκάδες αντλήσεις υδάτων σε σπίτια και επιχειρήσεις.