Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σάλος στα social media για την αναφορά του Τσίπρα σε αεροδρόμιο της Μίκρας-Προσπαθεί να τα μπαλώσει το Μαξίμου και το ΥΕΘΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Σάλος προκλήθηκε στα social media από την αναφορά του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα σε αεροδρόμιο της Μίκρας και όχι στο αεροδρόμιο «Μακεδο...


Σάλος προκλήθηκε στα social media από την αναφορά του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα σε αεροδρόμιο της Μίκρας και όχι στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».




Πηγές του Πενταγώνου εξήγησαν ότι ο κ. Τσίπρας αναφερόταν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Μίκρας.

Επιπλέον, πηγές από το περιβάλλον του πρωθυπουργού, διευκρίνιζαν ότι το ραντάρ της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας που θα χρησιμοποιηθεί για την υποβοήθηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της Βόρειας Μακεδονίας και στο οποίο αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός, βρίσκεται στο Τρίλοφο της Μίκρας, εκτός του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Οι αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα ήταν σφοδρές. Χρήστες των social media αναρωτήθηκαν για τον λόγο για τον οποίο ο Πρωθυπουργός δεν ανέφερε το όνομα του διεθνούς αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης, «Μακεδονία».

Υπήρχαν, όμως, και αυτοί που ανέφεραν ότι ο κ. Τσίπρας αναφερόταν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Μίκρας, πράγμα που υποστήριξε σε ανάρτησή της και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη.