Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η Τουρκία θα διαπιστώσει ότι δεν μπλοφάρουμε με τους S-400» είπαν οι Αμερικανοί στον Κατρούγκαλο

Οι Αμερικανοί υποστηρίζουν ότι δεν μπλοφάρουν στην κόντρα που έχουν με τους Τούρκους για τους S-400 και εμφανίζονται αποφασισμένοι να “τ...


Οι Αμερικανοί υποστηρίζουν ότι δεν μπλοφάρουν στην κόντρα που έχουν με τους Τούρκους για τους S-400 και εμφανίζονται αποφασισμένοι να “το πάνε μέχρι τέρμα”.




Αυτό αποκαλύπτει το news247.gr το οποίο αναφέρεται σε όσα είπε Αμερικανός αξιωματούχος στον ΥΠΕΞ Γιώργο Κατρούγκαλο , κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν στο περιθώριο της Συνόδου υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ στην Ουάσινγκτον.

«Οι Τούρκοι νομίζουν ότι μπλοφάρουμε για τους S400, αλλά θα διαπιστώσουν ότι δεν μπλοφάρουμε», φέρεται να είπε ο Αμερικανός αξιωματούχος στον Έλληνα ΥΠΕΞ.

Η αλήθεια είναι ότι οι κινήσεις των Αμερικανών στην Ελλάδα, όπου αναπτύσσουν διαρκώς δυνάμεις και ζητούν όλο και περισσότερες στρατιωτικές υποδομές, δημιουργούν την αίσθηση ότι προετοιμάζονται ακόμη και για τα χειρότερα σενάρια στη σύγκρουση με την Τουρκία. Ή τέλος πάντων θέλουν να εκπέμψουν το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να δεχτούν άλλο τις εμμονές Ερντογάν.