Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάει και παρακάτω ο εκφυλισμός... Το Netflix ετοιμάζει γκέι «James Bond»!

Έρχεται η σειρά «Q-Force» που θα είναι κωμωδία animation με κεντρικό ήρωα έναν γκέι μυστικό πράκτορα επικεφαλής μίας ομάδας κατασκόπω...



Έρχεται η σειρά «Q-Force» που θα είναι κωμωδία animation με κεντρικό ήρωα έναν γκέι μυστικό πράκτορα επικεφαλής μίας ομάδας κατασκόπων που όλοι ανήκουν στην LGBTQ κοινότητα




Το Netflix έχει παραγγείλει 10 επεισόδια της σειράς «Q-Force» που θα είναι κωμωδία animation με κεντρικό ήρωα έναν γκέι μυστικό πράκτορα επικεφαλής μίας ομάδας κατασκόπων που όλοι ανήκουν στην LGBTQ κοινότητα.

Ο παραγωγός Todd Milliner έχει περιγράψει το πρότζεκτ ως έναν «γκέι James Bond». Όπως δήλωσε στο Deadline: «Μία τηλεοπτική κατασκοπευτική σειρά είναι κάτι δύσκολο, γιατί είναι πολύ ακριβές. Σκεφτόμασταν πώς θα μπορούσαμε να φτιάξουμε μία σειρά με πρωταγωνιστή έναν γκέι πράκτορα και να είναι και εβδομαδιαία. 

Ο μόνος τρόπος για να το πετύχουμε ήταν να είναι animation γιατί θα μπορούσαμε να κάνουμε όλα τα συναρπαστικά πράγματα που κάνει και ο James Bond: ταξίδια, φοβερές καταδιώξεις. Το animation μας δίνει μεγάλη ελευθερία».

Διαβάστε περισσότερα στο watchandchill.gr