Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕ... Κούλης για Εξάρχεια: Ο νόμος θα εφαρμοστεί σε κάθε γωνιά της χώρας Πηγή: Μητσοτάκης για Εξάρχεια: Ο νόμος θα εφαρμοστεί σε κάθε γωνιά της χώρας | iefimerida.gr

ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ... ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ! ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ... Επίθεση στην κυβέρνηση για τα θέ...


ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ... ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ! ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ...

Επίθεση στην κυβέρνηση για τα θέματα ασφάλειας των πολιτών με αφορμή τα Εξάρχεια, εξαπέλυσε από την Αιτωλοακαρνανία όπου περιόδευσε, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.




Μιλώντας σε ανοικτή συγκέντρωση φίλων της ΝΔ, με αφορμή και το συμβάν στα Εξάρχεια ανέφερε ότι άνδρες του λιμενικού με την συνοδεία εισαγγελέα, προπηλακίστηκαν, χτυπήθηκαν και μαχαιρώθηκαν από μία ομάδα κουκουλοφόρων που θεωρούν ότι τα Εξάρχεια είναι δικό τους άβατο.

«Από εδώ την Αιτωλοακαρνανία τους λέω ως εδώ, την επόμενη ημέρα των εκλογών, να γνωρίζουν ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί σε κάθε γωνιά της χώρας, ώστε οι πολίτες να αισθανθούν ξανά ασφαλείς, η αστυνομία θα αφεθεί ελεύθερη να κάνει ελεύθερη την δουλειά της, χωρίς ανοχή σε οργανώσεις που προσομοιάζουν πια με παρακρατικά σχήματα».

Ειδική αναφορά έκανε στο πανεπιστημιακό άσυλο λέγοντας ότι «με τη ΝΔ το πανεπιστημιακό δεν τροποποιείται απλώς, δεν αλλάζει, αλλά καταργείται. Η ΝΔ θα παραδώσει τα Πανεπιστήμια σε αυτούς που ανήκουν, στους καθηγητές, στους φοιτητές, στους εργαζόμενους». Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι ανομία και η ανασφάλεια δεν περιορίζεται στα αστικά κέντρα έχει επεκταθεί σε όλη την Επικράτεια, η παροχή ασφάλειας αποτελεί προτεραιότητα για τη ΝΔ γιατί, δεν είναι δεξιά ή αριστερή είναι αυτονόητη υποχρέωση ενός κράτους δικαίου και προϋπόθεση της ελευθερίας.



iefimerida.gr