Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέο Σοκ στη Ρόδο: Εκβίαζαν φοιτήτριες μέσω Facebook - Τι αποκάλυψε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη

Το ένα σοκ μετά το άλλο βιώνει η Ρόδος μετά την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Τη στιγμή που ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτρια...


Το ένα σοκ μετά το άλλο βιώνει η Ρόδος μετά την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Τη στιγμή που ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας καταγγέλλει και άλλους βιασμούς φοιτητριών, προκαλεί σάλο η αποκάλυψη ότι ντόπιοι και φοιτητές από άλλα μέρη της χώρας έχουν δημιουργήσει μία κλειστή ομάδα στο Facebook στην οποία ανταλλάσσουν γυμνές φωτογραφίες από τις κοπέλες με τις οποίες είχαν σχέσεις, δίχως εκείνες να έχουν ιδέα.




Η ύπαρξη της ομάδας στο Facebook ήταν κρυμμένο μυστικό μεταξύ των νεαρών, που αρχικά έκαναν ανταλλαγή γυμνών φωτογραφιών των εκάστοτε κοριτσιών με τα οποία διατηρούσαν σχέση ή είχαν συνευρεθεί ερωτικά. Αργότερα, όμως έγινε γνωστό, άρχισαν να στέλνουν ο ένας στον άλλο και βίντεο από τις σεξουαλικές επαφές τους ή από αυστηρά προσωπικές στιγμές.

Ο αριθμός των μελών της ομάδας αυξανόταν σιγά - σιγά και το όλο θέμα πήρε άλλες διαστάσεις καθώς οι άνδρες εκβίαζαν τις έντρομες κοπέλες από τις οποίες είχαν υποκλέψει τις προσωπικές στιγμές τους.

Σύμφωνα με την Espresso αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διακόψουν τις σπουδές τους πολλά από τα θύματα και να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Πρόκειται για κορίτσια από την επαρχία αλλά και από αστικά κέντρα που μόλις είχαν αποφοιτήσει από το λύκειο και πέρασαν στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο.

“Έλαβα τρεις κλήσεις από γονείς φοιτητριών από Κέρκυρα και Θεσσαλονίκη, οι οποίοι μου είπαν ότι άγνωστοι βίασαν τα παιδιά τους, αλλά δεν το είχαν αποκαλύψει από φόβο. Κάποιοι το είχαν κάνει επάγγελμα”, δήλωσε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.




Πηγή πληροφοριών: Espresso