Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...!!! Οι ΗΠΑ σταμάτησαν ΚΑΙ τις εκπαιδευτικές πτήσεις των Τούρκων πιλότων με τα F-35

Αναφέρεται πως οι ΗΠΑ σταμάτησαν τις εκπαιδευτικές πτήσεις των Τούρκων πιλότων με τα F-35 και ανέστειλαν την εκπαίδευση της ομάδας τεχνικών...


Αναφέρεται πως οι ΗΠΑ σταμάτησαν τις εκπαιδευτικές πτήσεις των Τούρκων πιλότων με τα F-35 και ανέστειλαν την εκπαίδευση της ομάδας τεχνικών.




Αναφέρεται πως ο Τζέιμς Ινχόφε-ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της Γερουσίας, ανακοίνωσε πως σταματάνε τις εκπαιδευτικές πτήσεις των Τούρκων πιλότων με τα F-35 που μέχρι τώρα γινόταν σε Φλόριντα, Τέξας και Αριζόνα και αναστέλλεται η εκπαίδευση της ομάδας των τεχνικών.

Το αμερικανικό υπουργείο Αμύνης ( Πεντάγωνο) σε χτεσινή του ανακοίνωση ανέφερε πως Λαμβάνοντας υπόψη την καθαρή απόφαση της Τουρκίας για τους S-400, ανεστάλησαν οι παραδόσεις και δραστηριότητες προς την Τουρκία που σχετίζονται με τις επιχειρησιακές ικανότητες του F-35. Σχετικά με αυτό το σημαντικό θέμα, ο διάλογος μας με την Τουρκία συνεχίζεται¨.

https://tr.sputniknews.com/abd/201904021038577255-abd-turk-pilotlari-f35-egitimi-durdurdu/

2/4/2019

Σχ.tourkikanea.gr: Ο χρόνος που συμβαίνουν αυτά, δείχνει πως οι ΗΠΑ είχαν πάρει από καιρό την απόφαση αυτή, αλλά δεν θελαν να την επιβάλλουν πριν από τις εκλογές στην Τουρκία.

Ενδεχομένως για να μην το εκμεταλλευτεί πολιτικά ο Ερντογάν.