Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αδιανόητη φάρσα: Παρουσιαστής λέει ότι βούτηξε το μόριό του στο ποτήρι μπύρας του Μπόρις Τζόνσον!

Αμηχανία και χάχανα προκάλεσε στους θεατές μιας εκπομπής για αυτοκίνητα ο ισχυρισμός ενός Βρετανού παρουσιαστή ότι βούτηξε το μόριό του στο...


Αμηχανία και χάχανα προκάλεσε στους θεατές μιας εκπομπής για αυτοκίνητα ο ισχυρισμός ενός Βρετανού παρουσιαστή ότι βούτηξε το μόριό του στο ποτήρι μπύρας του Μπόρις Τζόνσον!




Ο Φαζ Τάουνσεντ, που παρουσιάζει την εκπομπή Car SOS στο δίκτυο του National Geographic, είπε ότι πρώην υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας δεν είχε ιδέα για τη φάρσα, την οποία χαρακτήρισε «ευκαιρία που παρουσιάζεται μια φορά στη ζωή».

Ο 54χρονος Τάουνσεντ είπε στον συμπαρουσιαστή της εκπομπής ότι γνώρισε μέσω φίλου του τον Μπόρις Τζόνσον και τον συνάντησε σε μια παμπ στο νότιο Λονδίνο. «Έφθασε την ώρα που ήταν η σειρά μου να κεράσω και τον ρώτησα: “Θέλεις να πιεις κάτι;” Εγώ έπινα ένα ποτήρι Real Ale εκείνη την ώρα και με λέει: “Πώς είναι αυτή;” Του είπα ότι είναι καλή μπύρα και μου απάντησε: “Θα πάρω κι εγώ μια τέτοια”».




«Ευκαιρία που παρουσιάζεται μια φορά στη ζωή...»
Ο Βρετανός παρουσιαστής Φαζ Τάουνσεντ χαμογελά στο φακό.
Ο Βρετανός παρουσιαστής Φαζ Τάουνσεντ / Φωτογραφία: Wikipedia
Ο Τάουνσεντ είπε ότι πήγε στο μπαρ, αλλά αφού γέμισαν το ποτήρι του φίλου του, άδειασε το βαρέλι και χρειάστηκε να το αλλάξουν. Πήγε τη μπύρα στο φίλο του κι όταν γύρισε και παρέλαβε το δικό του και το ποτήρι του Μπόρις Τζόνσον πρόσεξε στα αριστερά του την είσοδο της ανδρικής τουαλέτας. Πήγε να... ανακουφιστεί και τότε σκέφτηκε ότι «ήταν μια ευκαιρία που παρουσιάζεται μια φορά στη ζωή». «Είμαι μ’ έναν πολιτικό εδώ, κάτι πρέπει να κάνω», είπε. Και πρόσθεσε: «Έβαλα το μόριό μου στο ποτήρι του Μπόρις Τζόνσον και μετά τοποθέτησα από πάνω το δικό μου».

Ο συμπαρουσιαστής του ξέσπασε στα γέλια, ενώ ο Τάουνσεντ συνέχισε: «Βγήκα έξω, του έδωσα το ποτήρι του κι ήπια λίγο από το δικό μου». Δεν διευκρίνισε, πάντως, αν ο Μπόρις Τζόνσον ήπιε τη μπύρα του...