Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ»... Άγριο Πέσιμο από Μακεδόνες στον Βούτση μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης...!!! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Αγριο "πέσιμο" Μακεδόνων στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, στο Δημαρχιακό...


Αγριο "πέσιμο" Μακεδόνων στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης είχαμε πριν λίγο.

«Όλοι εσείς που ψηφίσατε τη προδοσία των Πρεσπών θα πληρώσετε», φώναξε η γυναίκα προς τον πρόεδρο της Βουλής, λίγο πριν την απομακρύνουν αστυνομικοί που βρίσκονταν στην αίθουσα.




Oι Μακεδόνες αποδοκίμασαν έντονα και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας, Χρήστο Γιαννούλη, λέγοντας του "είσαι προδότης".

Στον εξωτερικό χώρο ήταν συγκεντρωμένοι πολίτες με ελληνικές σημαίες, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα για τη Μακεδονία και αποδοκίμαζαν την πολιτική της κυβέρνησης, τη ίδια στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Σκοπιανό ομόλογό του, Ζόραν Ζάεφ, στα Σκόπια.

Να σημειωθεί ότι σε λίγη ώρα είναι προγραμματισμένη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης με τίτλο «Συνταγματική αναθεώρηση: Ενίσχυση της Δημοκρατίας» και ομιλητές τον Νίκο Βούτση και τον Νίκο Παρασκευόπουλο.

Το παρών δίνουν μεταξύ άλλων ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ισχυρές είναι οι αστυνομικές δυνάμεις που κρατούν τον κόσμο μακριά από το κτίριο.