Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ... «Βγήκαν από τις τρύπες τους. Τους ρίξαμε πίσω στις τρύπες τους και αυτοί ξαναβγήκαν»... ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης...

«Βγήκαν από τις τρύπες τους. Τους ρίξαμε πίσω στις τρύπες τους και αυτοί ξαναβγήκαν», ήταν το σχόλιο του ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη γ...


«Βγήκαν από τις τρύπες τους. Τους ρίξαμε πίσω στις τρύπες τους και αυτοί ξαναβγήκαν», ήταν το σχόλιο του ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη για τους πολίτες που τον αποδοκίμασαν, για τη Συμφωνία των Πρεσπών, στην Πτολεμαΐδα.




Αλέξανδρος Νικολαΐδης και Κώστας Αρβανίτης βρέθηκαν χθες στον δήμο Εορδαίας στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνουν ενόψει των ευρωεκλογών 2019.

Και όπως πριν λίγες ημέρες στην Κατερίνη, έτσι και χθες έγιναν αποδέκτες αποδοκιμασιών για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με τους πολίτες να τους φωνάζουν «αλήτες, προδότες αριστεροί» και «η Μακεδονία είναι ελληνική».

Ο Κώστας Αρβανίτης σχολιάζοντας είπε: «Ζήτω η δημοκρατία, κάτω ο φασισμός. Νεοναζί δεν είναι, που ήρθαν από την Κατερίνη; Δεν τους είδατε; Εσείς πώς θα τους απαντούσατε;», ενώ ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης εξίσωσε τη Δεξιά με την ακροδεξιά και χρησιμοποίησε εμφυλιοπολεμική ρητορική λέγοντας «βγήκαν από τις τρύπες τους. Τους ρίξαμε πίσω στις τρύπες τους και αυτοί ξαναβγήκανε».

Αναφερόμενος στη ΝΔ είπε ότι «με τις πολιτικές της δίνει χώρο σε όλους αυτούς να βγουν από τις τρύπες τους».

«Σύντροφοι και συντρόφισσες, φίλοι και φίλοι, χαίρομαι πάρα πολύ που είστε εδώ μαζί μας σήμερα και είμαστε απέναντι σε αυτούς που είναι εκεί έξω. Το ποιοι είναι εκεί έξω θα το συζητήσουμε σήμερα», είπε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

«Πολλοί λίγοι», ακούγεται μια κυρία να λέει. «Φανταστείτε φέρανε κόσμο από αλλού», συνέχισε ο Ολυμπιονίκης.

«Ξένοι είναι», λέει ένας κύριος. «Φανταστείτε φέρανε κόσμο από αλλού», επαναλαμβάνει ο Ολυμπιονίκης και διερωτάται: «Ποιοι είναι όμως όλοι αυτοί;».
«Αυτοί να σου πω εγώ, οι νεοδημοκράτες», αναφέρει μια φωνή και ο Αλέξανδρος Νικολαίδης χαμογελώντας λέει: «Θα τα πούμε τώρα και στο τέλος θα κάνουμε κουβέντα άμα θέλετε».